Nagynéném túloz vagy mi? (többi lent)
Hitgyülekezetbe jár,feltettem egy képet fb-re amire egy horrorfigurának vagyok kifestve és mellé a horrorszereplő Kayako Saeki van rajta,nagynénim ezzel csesztet hogy nem jó meg mi az hogy ilyen képeket teszek ki
Válaszokat pls mit csináljak?
letiltani azért elég dúrva lenne..
Prezse nem jogos, hogy beleszól a dolgaidba, de akkor mondd meg neki hogy az ő életútja nem a tiéd és a rabbis dolgait ne akarja rád eröltetni!
Óó köszi mindenkinek :) azt hittem bennem is lesz hiba,na de igazatok van,jó lenne neki szólni...Horvátországba azért cseszett le mert Harry Pottert akartam nézni -.-
Most elmondja a mamámnak(ő is hitgyülis)és megint csesztetni fog a fél família -.-
Rohadtul nem szimpatikus nekem se a hitgyüli,igazatok van..sőt MINDENBEN igazatok van
Köszi a válaszokat de még jöhetnek azért
:)
"azt hittem bennem is lesz hiba"
Hát, ha nagyon akarod, kereshetek neked! (<- ez itt 1 fenyegetés)
Francokat van benned hiba... semmi se! :) Legfeljebb a nagynénédben.
Frissen megvallásult embereknél tudod előfordul olyasmi, hogy ha már egyszer rátalálnak a boldogságra, akkor azt meg akarják osztani másokkal, mert azt hiszik, hogy attól, amitől ők megboldogultak, attól majd a többiek is. Régebbóta vallásosoknál meg pont ellenkezőleg: ők egy kicsit elgyöngülnek a hitükben, ezért gondolhatják úgy, hogy másokat térítve visszaerősödhetnek.
Megint másokat egyszerűen az egyházuk kötelez rá, hogy térítsenek.
Megint mások pedig egész egyszerűen meg vannak győződve hogy ők a vallásuk által többek lettek, mint a másik ember, és egyszerűen azt képzelik, hogy joguk van uralkodni rajtuk.
A facebook-fiókod viszont a te területed. Ott azt teszel ki, amit - bizonyos határok közt (amely határokat nem a nagynénéd szab meg!)- akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!