Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan viseljem el párom...

Hogyan viseljem el párom idegesítő unokaöccsét?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy külföldön élünk, és páromnak ő az egyetlen családtagja aki a közelben van. Szerencsére nem egy városban lakunk, de nincs messze tőlünk. Régebben kedveltem a gyereket, csak miután kihoztuk rádöbbentem, hogy egy hazudozós, bunkó kis idióta. 22 éves, semmit nem képes elintézni egyedül, és úgy hazudik, mintha könyvből olvasná. Ezt onnan tudom, hogy ha 10 percen belül találkozik 3 családtagommal, ugyan azt a story-t 3 féle képpen meséli. A jobbik eset az, ha olyan történetet mesél, ahol ő is ott volt, de sokszor előfordult már, hogy nekem mesélt olyan esetet, ahol én voltam ott és ő nem. Persze ő a sztár az összes story-ban.

Az inteligencia szintje a béka s.gge alatt. Ha ide jön mindíg a hülye filmparódiákat kell vele nézni, meg káromkodós zenét hallgatni. Ha valami másat teszek be, kritizál. Hiába mondom neki, hogy a gyerek előtt se hallgasson már ilyeneket, meg próbálja egy kicsit tolerálni, hogy mi nem szeretjük ezeket (párom sem), hiába. Akkor berak egy kevésbé káromkodósat.

Ezen kívül nem nagyon veti meg az italt, akkor meg még nem is tud viselkedni. Tavaly karácsonykor hiába mondtam neki, hogy fejezze be az ivást, mert ez az ünnep nem erről szól, már csak addig is ivott, amíg jól ki nem dűltek unokatesómmal és össze nem hányták a lakást. Szidtam őket, erre neki állt sírni, hogy őt senki nem veszi komolyan, neki senki nem hisz, meg mindenki hülyének nézi és haza ment.

Ezt józanul is el szokta játszani. Én mondom neki, hogy ha nem hazudozna annyit, akkor talán hinnének neki az emberek. De otthon az egész falu tudja, hogy még az is hazugság amit kérdez.

Párom is tudja, hogy ilyen, ő is sokszor mondja neki, hogy ne hazudjon, meg viselkedjen már úgy, mint egy felnőtt, de ha én szólok neki valamit párom előtt, akkor mindig kipártolja.

Nem mondom neki, hogy ne jöjjön karácsonykor, de félek, hogy megint úgy fog viselkedni, hogy az engem kiakasszon. Próbálom elengedni a hülyeségeit a fülem mellett, de néha nem tudom megállni, hogy ne szóljak be neki. Ráadásul nekem fontos a karácsonyi hangulat, és nem azt szeretném a gyerekeimbe nevelni, hogy minden karácsonykor majd a nagybátyjukkal fogunk idióta filmeket nézni, amiknek közük sincs a karácsonyhoz, amíg ő vígan berúg egyedül, aztán sajnáltatja magát.

Elhatároztam, hogy idén nem szólok egy szót sem, mivel párom egyetlen rokona, de nem tudom hogy viseljem el, ha megint hülyeségekkel fog tömni. Nem akarom megint elrontani a karácsonyt.

2014. dec. 24. 02:35
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
ebből még az se derül ki ,hogy nő ,vagy pasi,aki írta,
2014. dec. 24. 06:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Csapd szájon nyugodtan.

Amúgy, ha megint elkezd piálni, hagyd, igyon csak amíg kidől. Utána meg szépen egy szál alsógatyában tedd le valami buzeránsbár elé. ;)

2014. dec. 24. 07:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Most ne haragudj de a férjed is megér egy misét.

Az ember nem válogatja a rokonait, de hogy seggrészegre issza magát karácsonykor a hülye unokaöccsével, meg hogy nem mer kiállni melletted, nagyon rossz minősítést ad.

2014. dec. 24. 17:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Azt hiszem félre érthető voltam. A férjem sem és én sem iszunk. Na jó 3 havonta elfelezünk egy üveg sört. Szóval az unokaüccse egyedül iszik akár hányszor jön. Van, hogy a piát is hozza magával. Első válaszoló nem értem miért fontos neked, hogy nő vagyok vagy férfi, a helyzeten nem változtat szerintem.
2014. dec. 24. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:
De ha jol ertem nem nálatok lakik. Akkor miert engeded ezeket neki?? Ha hozzánk jönne rokon, tuti nem tenne csak ugy önkényesen be zenéket, főleg ha kisgyerek is van, pláne nem hanyna össze a lakásomat.
2014. dec. 24. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!