Megszakitanatok az orokbeado anya miatt a kapcsolatot a nagyszuleitekkel?
Te mint felnött nö azzal tartasz kapcsolatot, akivel akarsz.
Te mint az örökbeadó nönek idegen ember, nem vagy köteles szót fogadni neki, söt neki semmi joga téged bármire kötelezni vagy neked bármit is megtiltani.
A nagyszülök, mint önálló emberek azzal állnak szóba, akivel akarnak, és ebbe a saját gyerekük sem szólhat bele.
A helyedben nem foglalkoznék ennek a nönek a hülyeségeivel, ha hözöng, megmondod neki, hoyg semmi közötök egymáshoz, ne akarjon beleszólni abba, hogy te mit csinálsz.
"Azert erdekesek lehetnek azok a nagyszulok, akiknek nem tunt fel anno 9 honapig, hogy terhes a lanyuk, se az, hogy szult..."
NEM mindenki él folyamatosan a szüleinél, akár már középiskolás korban is lakhat máshol.
Mellesleg akkkor is meg lehet találni a vérszerinti szülöt, ha nem akarta feltétlen fenntartani a kapcsolatot - lehet, hogy csak annyit szeretett volna megengedni, hogy egyszer találkozzanak.
En orokbefogadott vagyok, es tartanam a kapcsolatot a nagyszulokkel.
A verszerinti pedig mehet oda, ahova gondolom, semmi nem indokolja, hogy hallgass ra, szot fogadj neki.
Na most majd megkapom a 0 szazalekot, de nem erdekel. Eloszor is, annyira ketszinuek vagytok. "Nem anya az, aki eldobja gyereket", de bezzeg , ha abortuszra megy az is baj, es akkor "meg egy gyilkos " is lenne a tobbseg szerint.
En sem orulnek neki, ha a 20 evvel ezelotti "dontesem", felkeresne a csaladomat, es megprobalna kisajatitani. Bar az en szuleim, nem is neznenek at ennyire rajtam.A lanynak vannak szulei, neki ok a csaladja.
En szerintem ez nagyon kellemetlen lehet, leginkabb a verszerinti anyanak , de az orokbefogadoknak is.
Hulye ez a csaj ...
Nem érdekelne mit mond. Ő lemondott arról 20 évvel ezelőtt, hogy beleszóljon az életembe. Ha nem tetszik neki, kerüljön továbbra is ahogy az elmúlt 20 évben tette. Ráadásul gondolom évente 1-2-szer jár csak max haza, ha a szülők nem vették észre, h terhes, szóval nem hiszem, hogy bármiben is zavarnád.
Lehet más lenne a helyzet, ha ott lakna, de így, hogy nem nagyon tartja a kapcsolatot a szüleivel, nem értem mit érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!