Létezik hogy lelkileg zsarolva van édesanyám?
Édesanyám 55 éves. Mindig odafigyelt az alakjára, tornázott, mozgott, és az ünnepek után általában fogyókúrázott is.
Az utóbbi másfél évben drasztikusan átesett a ló másik oldalára. Állandóan csak tornázik, reggel négy órakor felkel hogy 5-re megtornázzon. Kezdetben a tésztát nem ette meg, és a kenyérféléket, az utóbbi időben már a rizst és a krumplit sem eszi meg. Látszik rajta hogy össze van zuhanva, és kínos egyszerűen enni vele egy családi összejövetelen. A rántott húsról levakarja a panírt, a pörkölthöz nem eszik köretet, csak salátát maximum. A munkahelyi ételét hazahordja, helyette tészta nélküli húslevest eszik csak. Komolyan aggódom érte. Én azt valószínűsítem hogy apám maximalizmusa áll a dolgok hátterében. Nagyon sok jel utal erre...Csak nem tudom hogy derítsem ki.
Nyilvan ahogy nektek sincs hozza kozotok hogy o hogy csinalja, neki sincs ahhoz koze, hogy ti hogy csinaljatok.
Bar nem igazan tudom hogy tudna barmit is ratok eroltetni. Senkire nem lehet eletmodvaltast raeroltetni, ha o maga nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!