Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A barátnőmet kiakarják dobni...

A barátnőmet kiakarják dobni otthonról, mit tehetek érte? Vagy ő mit tegyen?

Figyelt kérdés

barátnőm már nagykorú, de mivel még tanul és anyagilag nem áll úgy, hogy eltudjon költözni és a nagyszülei pedig minden héten ezt mondják neki..félek hogy nem fogja bírni hosszú távon és rámegy a tanulásra... mit tegyen? vagy hogyan tudnék neki segíteni?? :( nagyon aggódom érte

a válaszokat előre is köszönöm

2014. okt. 4. 20:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Menjen el dolgozni. Én is dolgozom suli mellett, ebből élek, mert a szüleimnek nincs pénze arra, hogy egyetemre járjak. Nem mondom, hogy könnyű, mert nagyon is fárasztó, minden nap ötkor kelek, hétkor már dolgozom, és van hogy este hétig órám van. Bulizni nem nagyon járok, hiszen a pénz elmegy a megélhetésre, plusz tanulni csak ilyenkor tudok. De a cél érdekében megéri. Szerintem ezt a barátnőd is meg tudná tenni.
2014. okt. 4. 21:06
 12/16 A kérdező kommentje:
megtudná tenni, de akkor is szeretnék segíteni neki valahogy... így is nehéz gyerekkora volt és most már itt vagyok neki, szeretném ha kevesebb problémája lenne :(
2014. okt. 4. 21:10
 13/16 anonim ***** válasza:
35%

Es mitol fėlsz kerdezõ ,mi az amit nem tudhatnak meg a szuleid,rolad vagy a baratnodrol??

Valami itt nem stimmel.... egy szulo vagy nagyszulo soha sem tenne ki a gyereket csak ugy jokedvtol!!!biztos tett azert a gyerek is is hogy a nagyszulei igy allnak hozza. Na de ha nem irod le az igazat tanacsot semtudunk adni!!

2014. okt. 4. 21:28
 14/16 A kérdező kommentje:

hazudtunk a szüleimnek a lakhelyével kapcsolatban mert nem engedtek volna el hozzá (azóta már elmehetek)... nem szükséges tudniuk h eddig is olyan messze járkáltam el a tudtuk nélkül...

barátnőm nem csinált semmi rosszat, nyáron azzal bántották hogy nem vették fel oda, ahova jelentkezett, most pedig azzal hogy kirakják... :((

2014. okt. 4. 21:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Mar ne haragudj, de ha te meh ott tartasz, h ilyen dolgok miatt hazudnod kell, akkor nem hiszem, h nagyon sok segitsegere tudnal lenni a baratnodnek ebben a dologban, de az valoban hasznos lenne, ha elmenne dolgozni..
2014. okt. 25. 14:40
 16/16 A kérdező kommentje:

végül is jobb lett volna ha alapból megmondom hogy hol lakik (a távolsággal volt a gond!) és nem mehettem volna el hozzá, igaz??... namind1

beszéltünk azóta már a munkáról, de 11-12 körül kezdődik a tanítás és 5-6ig van bent suliba és elvileg így nem nagyon alkalmazhatják :\\ (még utánaérdeklődünk, ha esetleg érdekel valakit)

2014. okt. 26. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!