Milyen faladatai vannak egy Keresztapának?
Ajándék?
Nyugodtan kérdezd meg a szülőket mire lenne szükségük a kicsihez, és megveheted nekik amit meg engedhetsz magadnak.
Számomra egy keresztszülő többet jelent mint egy sima keresztényi szokás :P ...
Le is irnám hogy mégis mit :
- számithatok rá bármikor
- apámként tisztelem (viszont ez feltételezi azt hogy jól ismerjem, látogasson rendszeresen, közös programok stb)
- nem akarok anyagiasnak tűnni, de kedveskedjen nekem néha... szülinap, névnap, Karácsony, Húsvét (én pl ezeken a napokon mindig kaptam pénzt vagy ajándékot)
- mint mondtam és hangsúlyozom, az ami az én életemben nagyon jó volt és majd keresztszülőként én is igy tervezem, az a közös programok szervezése (ez már lehet csecsemőkorban is, elviszed ki sétálni, később parkba, állatkert, közös fagyizás, filmezések, elviszed szórakozni-mozi, étterem, strand)
Keresztanyámmal régen mikor kicsi voltam mindig pudingot csináltunk, még a mai napig egy szép emlékként emlékszem rá :) !!
Kb ezek azok amik számomra elvárt dolgok egy keresztszülőtől.
SOk sikert a feladathoz és jó egészséget a babának !!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!