Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Anyával nagyon rossz a kapcsol...

Anyával nagyon rossz a kapcsolatunk, tanácstalan vagyok (? )

Figyelt kérdés

Dióhéjban annyiról van szó, hogy semmi tiszteletet nem érzek anyám iránt, annyira 0, hogy magam sem hiszem el... Én mindenkivel kedves vagyok, ha meg is bántok valakit én bocsánatot kérek, de nála ez nem így van. Ha a közelemben van, már ideges leszek, hozzá sem szólok, csak "hagyj már békén" szituáció lép fel. Annyira beleuntam a szokásos értelmetlen szövegeibe, illetve a rosszindulatúságába, a negatív hozzáállásával, hogy én eljutottam arra a pontra, hogy csak akkor beszélek vele, ha nagyon szükség van rá. Nem tud mitévő legyek, állítólag sírni is szokott miattam, amit én bár még sosem láttam. Elhiszem azt, hogy szar az élete, mivel a férje elhagyta, és másról sem szólnak a napjai, mint a gyár, bolt, haza, és ez újra. Úgy vagyok ezzel, hogy ő ezt magának köszönheti, mindenki saját sorsának a kovácsa, lehetek én az atya úristen is, akkor sem fog változni az utóbbi körforgás. Én egyetemre járok, próbálom nem az ő példáját követni, ott ahol csak tudom, mert úgy vettem észre eddigi életemben, hogy az esetek 90%-ban ő csak ront a helyzeteken. Nincs lelkiismeret furdalásom azok után, ahogy vele beszélek, ahogy viselkedek vele. Most ott tartok, hogy tanácstalan vagyok, és nem tudok kire támaszkodni, hogy megoldjam ezt a helyzetet. És igen, beszéltem már vele többször is e témában, általában ott lyukadunk ki mindig, hogy ő káromkodik, értelmetlen, ostoba módon hozza fel a tényeket, és nekem ismét el van baszva egy egész napom.

Előre is köszönöm szépen a válaszokat, bocsánat, hogy ennyit "rizsáztam". 19/f

2014. szept. 10. 20:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azért nem értik meg ezt a 2 szót,h "hagyj békén" mert attól hogy neked már nincs szükséged anyukádra,ő még mindig ugyanúgy veszi,h a gyereke vagy. És ugyanúgy szeret,mint amikor még szükséged volt rá. Mivel próbál lefelé húzni téged anyukád? #3 vagyok. Egy másik 'anyuka' akire már nincs szükség. Szar érzés ám ez. Mindent-mindent megadtam a fiamnak erőn felül,és ennyivel leráz engem ő is,h "hagyj békén" utállak.
2014. szept. 10. 21:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Annyira tipikus, hogy egyesek mennyire nem tudnak elvonatkoztatni, bölcsen tanácsokat osztogatnak ilyen oldalakon.

Ketteske!

Egy 19 éves tanulónak milyen megfontolásból írod, hogy fizesse be az anyját üdülni? Hol élsz te?

2014. szept. 10. 21:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Ki keresi meg azt a pénzt,amiből te egyetemre tudsz járni? Meg amiből eszel,utazol,öltözködsz,fürdesz,fűtöd a szobádat stb? ? Mivel húz le az anyukád téged? Hogy gyárban keres rád?
2014. szept. 10. 22:35
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó... Ösztöndíjam van, illetve nyári munkából megmaradt kess. A villanyt, gázt stb. ő fizeti, igen :) A saját pénzemet szoktam elbulizni, ruhákra költeni, az iskola meg körülbelül 0 forintomba nem kerül, mivel államin vagyok. Érzelmileg húz le, nem pénzügyileg.
2014. szept. 11. 22:47
 15/15 phfu válasza:
Hol van az megírva, hogy két embernek miden körülmények között jóban kell lennie? Az, hogy anya-gyermek kapcsolatról beszélünk jelen esetben, ez sem változtat ezen a tényen! Felnőtt ember vagy önálló gondolatokkal, és valószínűleg teljesen más világnézettel mint édesanyád. Talán ha elkerülsz otthonról változni fog a helyzet. Hiányozni, érdekelni fog mi van vele. Én 32 évet éltem apám mellett úgy, hogy... a legjobb szó talán erre a 'futottak még' kategória! Aztán a halála előtt egy évvel egymásra találtunk! Sajnálom, hogy csak ennyi jutott belőle! Remélem, ti hamarabb megtaláljátok egymást! Légy türelmes! Vele is!
2014. szept. 12. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!