Ismerősöm ennyire babonás, más is elhiszi ezt?
Tegnap látogatóban voltunk ismerőseimnél, hathónapos terhes az asszonyka. Ahogy kiment a szobából, beütötte egy kicsit a hasát az ajtókilincsbe, és egész este azon sopánkodott, hogy a babán most ott egy folt lesz.
??????? Fiatal lányról van szó, nem gondoltam volna, hogy ma még él ilyen ostoba babona.
Nem, magyar.
Még azt is mondta, hogy hideg vízzel zuhanyozik, mert ha esetleg forró lenne, a babán égésfolt lenne.
O.O
Sajnos sokan elhiszikmaz ilyen hülyeséget. Nézz csak be a gyerekvállalás csoportba...sok olyan kérdés van, hogy lesz-e baja a babának, mert megütötte a lábát, és ez most látszani fog-e a babán.
Egy ismerősőm azért nem evett semmi csípőset a terhesség alatt, mert égeti a pocakban a baba száját.
Jaj, volt egy olyan kérdés is, hogy bolyhos lila takaró pösze ragadt a csávó farkára és úgy d..tak, aztán kérdezte a "felnőtt nő", hogy átjut-e a méhszájon a lila boholy és mit okozhat! :-D
Kapott válaszai: lila takaróval jön világra, csubakka lesz, stb.
Én meg azon a kérdésen sírtam be!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!