Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ismerősöm ennyire babonás,...

Ismerősöm ennyire babonás, más is elhiszi ezt?

Figyelt kérdés

Tegnap látogatóban voltunk ismerőseimnél, hathónapos terhes az asszonyka. Ahogy kiment a szobából, beütötte egy kicsit a hasát az ajtókilincsbe, és egész este azon sopánkodott, hogy a babán most ott egy folt lesz.

??????? Fiatal lányról van szó, nem gondoltam volna, hogy ma még él ilyen ostoba babona.

2014. szept. 6. 12:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem román véletlenül, mert azok ilyenek. Szörnyű.
2014. szept. 6. 12:16
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem, magyar.

Még azt is mondta, hogy hideg vízzel zuhanyozik, mert ha esetleg forró lenne, a babán égésfolt lenne.

O.O

2014. szept. 6. 12:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Finoman fogalmazva butuska a kislány, korai volt meg neki a gyermekvallalas.
2014. szept. 6. 12:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
nem babonás, hanem hülye.
2014. szept. 6. 12:58
 5/9 anonim ***** válasza:
:-) nem lehet nagy iq-bajnok!!!
2014. szept. 6. 14:19
 6/9 acelsziv ***** válasza:
100%
a dolog igaz. Az ismerősöd anyja valőszinűleg beverte a fejét a terhessége alatt, azért lett a csaj ilyen hülye.
2014. szept. 6. 14:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Sajnos sokan elhiszikmaz ilyen hülyeséget. Nézz csak be a gyerekvállalás csoportba...sok olyan kérdés van, hogy lesz-e baja a babának, mert megütötte a lábát, és ez most látszani fog-e a babán.

Egy ismerősőm azért nem evett semmi csípőset a terhesség alatt, mert égeti a pocakban a baba száját.

2014. szept. 6. 14:57
 8/9 anonim ***** válasza:
volt egy kérdés a gyerekvállalás topikban, ahol a nő azt kérdezte, ha lenyelt egy barackmagot, az bejuthat-e a magzat testébe. én azon annyira röhögtem, hogy a könnyem folyt ki, de sajnos nem találom:///
2014. szept. 7. 19:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Jaj, volt egy olyan kérdés is, hogy bolyhos lila takaró pösze ragadt a csávó farkára és úgy d..tak, aztán kérdezte a "felnőtt nő", hogy átjut-e a méhszájon a lila boholy és mit okozhat! :-D

Kapott válaszai: lila takaróval jön világra, csubakka lesz, stb.

Én meg azon a kérdésen sírtam be!!!

2014. szept. 7. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!