Természetesen. Akinek nem tetszik, keres magának más programot. A gyerekek pedig sokkal nyitottabbak - a felnőttek nevelik beléjük a korlátokat -, a nemi szerepeket sem annyira értik még, nyugodtan lehet nekik azt mondani, hogy a két bácsi vagy a két néni szereti egymást, nem fognak fennakadni rajta.
2014. aug. 3. 22:52
22/45 anonim válasza:
Persze.
2014. aug. 3. 22:57
23/45 anonim válasza:
Ha nem csak néhány hónapos az ismeretségük, akkor mindkettőjüket meghívnám.
2014. aug. 3. 23:25
24/45 anonim válasza:
Ha rajtam múlik a dolog, minden további nélkül. Azonban ha tudom, hogy az adott társaság rosszul reagálna - és itt most ne a sápítozó nagyikra gondoljunk, hanem a nem ritka nyílt megalázásra - akkor elgondolkodnék rajta, hogy ki akarom-e tenni az egésznek. Továbbá nem egészen biztos, hogy ők fel akarnák vállalni az adott közösségben, sokan teljes csendben vannak ezügyben.
2014. aug. 4. 01:03
25/45 anonim válasza:
Nem, soha!
Nekem egy pár, aki együtt jár, az fiút és lányt jelent!
Ez az élet rendje, ők szórakozzanak, ha ez nekik jól esik, de ne akarjanak családosdit játszani...
Vagy ha a fiadról van szó, és viszi a pasiját, mit mondasz, bemutatom a vejemet? Undorító!
2014. aug. 4. 04:38
26/45 anonim válasza:
Ha még számunkra azaz a szülők számára is friss lenne az élmény ,pontosabban nem régóta tudnánk a gyermekünk másságáról ,akkor még (!) nagy valószinűséggel nem hívnánk meg a párját . Persze idővel ez másképp lenne ,főleg ha az ő kapcsolatuk sem egy múló fellángolás .
2014. aug. 4. 06:17
27/45 anonim válasza:
ezt az álszet bagázst. Bármibe lefogadom, hogy az elogadó kommentelők 90%a olyan patáliát csapna ha kiderülne a SAJÁT gyerekéről, hogy búza... Csak itt megy a liberális púder.
Na lehet lepontozni ha fáj az igazság.
2014. aug. 4. 07:50
28/45 anonim válasza:
10. Egyetértek :D
Engem egyáltalán nem zavarna egy ilyen dolog. A kisebb gyerekeket se zavarná.
A többiek meg vagy elég érettek ahhoz hogy egy ilyen dolgot kezelni tudjanak vagy sem de ha az utóbbi, akkor természetesen ő nem lenne meghívva..
19/f
2014. aug. 4. 09:37
29/45 anonim válasza:
Kedves 27-es.
Én például saját tapasztalatot írtam le.
Ha a gyermeked lenne meleg, akkor te is elfogadnád. Nem tudsz mást tenni. A tizen akárhány év alatt jobban megszereted, mint hogy egy ilyen apróságon fennakadj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!