Ha az egyik fiad (vagy más közeli rokonod) meleg lenne és lenne párja, akkor a párjával együtt hívnád meg különböző családi összejövetelekre?
Figyelt kérdés
27 éves fiúról és párjáról van szó.2014. aug. 3. 20:44
11/45 anonim válasza:
Simán, engem nem zavar. Ha van, akinek baja van, közli, vagy nem jön el, ennyi.
13/45 anonim válasza:
Igen, meghívnám mindenképp. Teljesen természetes dolognak tartom.
14/45 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ilyen sokan nem csinálnátok problémát belőle! :)
Még annyit kérdeznék, hogy a kisebb gyerekeknek megmondanátok, hogy ők egy pár vagy azt mondanátok, hogy csak "haverok"?
2014. aug. 3. 21:31
15/45 anonim válasza:
igazat mondanám a gyerekeknek is
16/45 anonim válasza:
A kicsik úgyis észreveszik. Sokkal fogékonyabbak az ilyenekre. Az én nővérem transszexuális, az öcsém vette észre legelőször, hogy nem úgy viselkedik egy fiúval, mint ahogy egy haverral szokás.
17/45 A kérdező kommentje:
Értem, mondjuk a transzszexuális dolog más téma, itt 2 teljesen férfias srácról van szó, akikről amúgy senki nem mondaná meg, mi a helyzet.
2014. aug. 3. 21:45
18/45 anonim válasza:
Amikor én mentem a barátom családjához, elég hamar megmondták a gyerekeknek, hogy mi újság velünk. egy gyerek ezt teljesen természetesnek veszi (még a kamaszok sem akadtak fenn a családban rajta egy pillanatra sem).
19/45 anonim válasza:
Amikor ez történt, még ő is teljesen férfi volt. Akkoriban jött rá, hogy más mint a többi fiú. Konditerembe járt, fiúsan öltözködött, meg minden ilyesmi. Senki más nem tudott róla, de öcsém kiszúrta.
20/45 anonim válasza:
Igen, ez természetes :) Hiszen a párja a vejem lenne ezáltal akinek joga van ott lenni a családi összejöveteleken.
A kisebb gyerekeknek is az igazat mondanám ( már ha rákérdeznének, mert általában őket nem foglalkoztatja az a téma hogy ki kivel jön el mondjuk egy nagy családi szülinapozásra).
Nem vagyok homofób, szóval nem csinálnék nagy ügyet a dologból. Ha jó a hozzáállásunk az egészhez, akkor jó hangulatú lesz a családi összejövetel is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!