Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha az egyik fiad (vagy más...

Ha az egyik fiad (vagy más közeli rokonod) meleg lenne és lenne párja, akkor a párjával együtt hívnád meg különböző családi összejövetelekre?

Figyelt kérdés
27 éves fiúról és párjáról van szó.

2014. aug. 3. 20:44
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
90%
Simán, engem nem zavar. Ha van, akinek baja van, közli, vagy nem jön el, ennyi.
2014. aug. 3. 21:09
 12/45 anonim ***** válasza:
86%
Persze.
2014. aug. 3. 21:20
 13/45 anonim ***** válasza:
84%
Igen, meghívnám mindenképp. Teljesen természetes dolognak tartom.
2014. aug. 3. 21:26
 14/45 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy ilyen sokan nem csinálnátok problémát belőle! :)

Még annyit kérdeznék, hogy a kisebb gyerekeknek megmondanátok, hogy ők egy pár vagy azt mondanátok, hogy csak "haverok"?

2014. aug. 3. 21:31
 15/45 anonim ***** válasza:
79%
igazat mondanám a gyerekeknek is
2014. aug. 3. 21:38
 16/45 anonim ***** válasza:
91%
A kicsik úgyis észreveszik. Sokkal fogékonyabbak az ilyenekre. Az én nővérem transszexuális, az öcsém vette észre legelőször, hogy nem úgy viselkedik egy fiúval, mint ahogy egy haverral szokás.
2014. aug. 3. 21:41
 17/45 A kérdező kommentje:
Értem, mondjuk a transzszexuális dolog más téma, itt 2 teljesen férfias srácról van szó, akikről amúgy senki nem mondaná meg, mi a helyzet.
2014. aug. 3. 21:45
 18/45 anonim ***** válasza:
97%
Amikor én mentem a barátom családjához, elég hamar megmondták a gyerekeknek, hogy mi újság velünk. egy gyerek ezt teljesen természetesnek veszi (még a kamaszok sem akadtak fenn a családban rajta egy pillanatra sem).
2014. aug. 3. 21:56
 19/45 anonim ***** válasza:
97%
Amikor ez történt, még ő is teljesen férfi volt. Akkoriban jött rá, hogy más mint a többi fiú. Konditerembe járt, fiúsan öltözködött, meg minden ilyesmi. Senki más nem tudott róla, de öcsém kiszúrta.
2014. aug. 3. 21:58
 20/45 anonim ***** válasza:
79%

Igen, ez természetes :) Hiszen a párja a vejem lenne ezáltal akinek joga van ott lenni a családi összejöveteleken.

A kisebb gyerekeknek is az igazat mondanám ( már ha rákérdeznének, mert általában őket nem foglalkoztatja az a téma hogy ki kivel jön el mondjuk egy nagy családi szülinapozásra).

Nem vagyok homofób, szóval nem csinálnék nagy ügyet a dologból. Ha jó a hozzáállásunk az egészhez, akkor jó hangulatú lesz a családi összejövetel is :)

2014. aug. 3. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!