Féltékeny sógornön, mit tennétek ti?
sogornöm 2 km-re lakik anyóstol, mi 6 utcára. majdnem minden nap megyünk anyosékhoz, egyrészt mert idősek és elkél a segítség másrészt mert minden nap telefonál, szereti a társaságunkat.nem kérünk se pénzt se ételt tőlük mivel mindketten nyugdijasok, ugy gondolom miért kéne kihasznàlni őket ha egyszer mi is megbirjuk oldani a saját költségeinket. itt jön a képbe a sógornö.ő szeret pénzt kéregetni, "bevàsàrolni" anyosnàl. most épp azért húzza a száját és úgymond eltiltotta tőlünk anyosékat és a velük lako fiatalabb testvérét mert szerinte túl szoros a kapcsolatunk, és ő miért marad ki a jóból.(ez alatt nem tudom mit ért, mivel nem anyagi megfontolàsbol járunk anyosekhoz hanem mert nincs aki leszedje a függönyt, nincs aki elvigye őket a boltba kocsival, a gyógyszertárba stb)
nem tudom hogyan kéne reagálni, persze nem mondta a szemünkbe csak anyos mondta meg a fiatalabb sógor hogy nem tudjàk mit tegyenek , persze nem szeretnének vitát. de ez annyira dühítő, a 2 éves gyerekre féltékeny hogy a nagymamàval játszik. neki is van kocsija, mehetne bármikor, nem csak amikor pénz kell. megy a műmosoly, mert nem vagyok egy beszologatos fajta de most valamiért ez nem megy le. mit kéne tegyek azon kívül hogy tájékoztatom hogy a dolgok nem ugy vannak ahogy ő gondolja.(már próbáltam vele beszélni, mint anya az anyàval de semmi hatása, a szokásos hárítàs hofy ő nem ugy gondolta.
* hogy.
lemaradt a férjemnek a nővére, a férjem nem igazán beszél vele mert nem akarja hogy a dolog anyosékon csattanjon.
Ha sógornő 2 km (5 perc séta!!!) távolságból úgy érzi kimarad a jóból, akkor csak magára vessen. emelje meg a valagát!
Szerintem nyugodtan mond meg neki, hogy ha úgy érzi kevésszer találkozik az anyósával, akkor emelje fel a seggét és tegye meg azt a megerőltető 2 kilométeres távot.
OFF: 3-as, szeretném megnézni azt, aki 2 km-t 5 perc alatt lesétál... Az ember átlagos sebessége (kényelmes, nem rohanós sétáról beszélek) 4km/h. Ebből könnyen kiszá,ítható, hogy 2 km kb. fél óra alatt tehető meg gyalog ;)
És hogy a kérdésre is válaszoljak: én magas ívből lesz...nám, hogy sógornő mit gondol/mond.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.(ment a zöld pacsi mindenkinek).
én is igy voltam vele, pont nem érdekel hogy neki feltünési viszketegsége van, szeret a középpontban lenni. csak az bánt hogy ennyire lealacsonyodik hogy az idős szüleit piszkálja, ahelyett hogy segitene nekik.
5
igen később rájöttem, hogy kicsit elszámoltam, de csak arra akartam utalni, hogy az nem távolság. (én még a buszmegállóig is többet megyek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!