Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kihez forduljak? Egy távoli...

Kihez forduljak? Egy távoli rokon folyamatosan zaklatja 12-éves lányomat, hogy neki más az apja, nem az aki neveli! Ez persze nem igaz! Kihez forduljak? Feljelentsem? Mert gyermekemért képes vagyok bármire

Figyelt kérdés
És folyamatosan megalázza gyermekem!

#ha valaki #tud adjon infot
2014. jún. 23. 18:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

De szerintem mediációs eljárást fog javasolni ő is. Én meg elküldenélek egy Hellinger-féle családállításra.

Mért akar tönkretenni Téged ez a nő?

2014. jún. 23. 19:26
 12/28 anonim ***** válasza:
És azt is megmondta, ki a gyerek igazi apja?
2014. jún. 23. 19:27
 13/28 A kérdező kommentje:
én úgy gondolom,hogy igen zaklatás ha valaki ezzel keres meg egy 12-éves gyereket!!vagy akkor mindenki írhat ilyent mindenkinek????Egy idegen aki nem ismeri a gyermekemet,itt a neten kereste meg!!Ezért kérem a tanácsot tőletek ebben az ügyben...Én is tehetek külön feljelentést??mert a vád alaptalan és nem igaz...
2014. jún. 23. 19:29
 14/28 anonim ***** válasza:

"tudni kell hogy a nő aki ezeket állítja,nem is Magyarországon él"

Sajnos így sok jogi lehetőséged nincs!

Tartsd távol a gyerekedet tőle!

2014. jún. 23. 19:30
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Hiába teszel feljelentést! Ez nem akkora horderejű ügy, hogy külföldön eljárjanak benne!

Akadályozd meg, hogy érintkezésbe tudjon lépni a rokon a gyerekkel!

Ez a legegyszerűbb és a legcélravezetőbb!

2014. jún. 23. 19:33
 16/28 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 15-össel.
2014. jún. 23. 19:34
 17/28 anonim ***** válasza:
0%

Akkor is megéri a konzultációt, hogy mik a lehetőségei, meg jogilag hova tegye el magában az ügyet.

Én értem, hogy az eredmény a felzaklatottság,

de a büntetőjogi tényállásbeli zaklatás az szakkifejezés, nem egyezik a jelentése a köznyelvi jelentéssel. De mivel felmerül a zaklatás megvalósulása Benned, menj el ügyészhez, hogy tisztába tedd Magadban az ügyet ebből a szempontból!

A büntetőjog csak az "elkövető" szándékát nézi, és nem az eredményt - mert az eredmény nagyban a ti életetektől, lelkivilágotoktól függött, sokakról leperegne egy ilyen megjegyzés.

Én a családsegítőhöz is elmennék, az ügyészhez is.

És magánúton meg mediátor, családállítás.

2014. jún. 23. 19:39
 18/28 anonim ***** válasza:

17-es, értsd meg, hogy nem magyar a rokon! A magyar rendőrség, külföldön senki sem! Az ügyészség szintén nem fog az üggyel foglalkozni!

Gyereket elszigetelni a rokontól, más megoldás nincs!

2014. jún. 23. 19:43
 19/28 gabriell88 ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! első lépés, tiltása a kedves rokonnak az internetről.Telefonon meg csak úfgy tudja zaklatni a lányod, ha megvan a telefonszáma.Lehet kérni a szolgáltatótól a titkos telszámot.ha mégis megtudná, telefonszám csere.Mivel külföldön él így nem sok lehetősége van neki is a "zaklatásra"
2014. jún. 23. 19:47
 20/28 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek hagyjam a P...csába??de akkor úgy jön le,mintha neki lenne igaza!!
2014. jún. 23. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!