Kihez forduljak? Egy távoli rokon folyamatosan zaklatja 12-éves lányomat, hogy neki más az apja, nem az aki neveli! Ez persze nem igaz! Kihez forduljak? Feljelentsem? Mert gyermekemért képes vagyok bármire
De szerintem mediációs eljárást fog javasolni ő is. Én meg elküldenélek egy Hellinger-féle családállításra.
Mért akar tönkretenni Téged ez a nő?
"tudni kell hogy a nő aki ezeket állítja,nem is Magyarországon él"
Sajnos így sok jogi lehetőséged nincs!
Tartsd távol a gyerekedet tőle!
Hiába teszel feljelentést! Ez nem akkora horderejű ügy, hogy külföldön eljárjanak benne!
Akadályozd meg, hogy érintkezésbe tudjon lépni a rokon a gyerekkel!
Ez a legegyszerűbb és a legcélravezetőbb!
Akkor is megéri a konzultációt, hogy mik a lehetőségei, meg jogilag hova tegye el magában az ügyet.
Én értem, hogy az eredmény a felzaklatottság,
de a büntetőjogi tényállásbeli zaklatás az szakkifejezés, nem egyezik a jelentése a köznyelvi jelentéssel. De mivel felmerül a zaklatás megvalósulása Benned, menj el ügyészhez, hogy tisztába tedd Magadban az ügyet ebből a szempontból!
A büntetőjog csak az "elkövető" szándékát nézi, és nem az eredményt - mert az eredmény nagyban a ti életetektől, lelkivilágotoktól függött, sokakról leperegne egy ilyen megjegyzés.
Én a családsegítőhöz is elmennék, az ügyészhez is.
És magánúton meg mediátor, családállítás.
17-es, értsd meg, hogy nem magyar a rokon! A magyar rendőrség, külföldön senki sem! Az ügyészség szintén nem fog az üggyel foglalkozni!
Gyereket elszigetelni a rokontól, más megoldás nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!