SOS! Most jogosan fognak rám haragudni?
Figyelt kérdés
Párom lánya hat óra fele elhozta a két éves kislányát hozzánk, hogy itt aludjon. A kislányt az előbb megcsípte egy darázs az udvaron. Tettem a kezére ecetes ruhát, de félek, hogy a párom "megöl". Mit tehetnék még?2014. jún. 22. 20:52
11/13 anonim válasza:
Sajnos vannak ilyen szülők, akár nagyszülők is, sógornőm is olyan, hogy ha elesik anyósoméknál az udvaron az unoka, akkor már felfújja magát... De nem jogos a harag, ez baleset. Adj neki kalciumot tényleg, és magadban tudd, hogy ez azért nem halálos vétek. Ilyen miatt nem lesz élethosszig harag.
12/13 anonim válasza:
Talán újságpapírral hadonászva kellene a gyerek körül rohangálnod, hogy elhessegesd a darazsakat, szúnyogokat?
Megcsípte és kész!
Ha komolyan ebből ügyet csináltok, akkor elgondolkoznék, hogy mennyire vagytok érett felnőttek.
13/13 anonim válasza:
Ha ebből botrány lesz, akkor jobb, ha a párodat lapátra teszed. Nem agyrázkódást kapott vagy elvesztetted, ezt egyszerűen nem lehet elkerülni.
Én nagyon mérges vagyok az exre és a nyuszikára aki miatt váltunk, lazán megfojtanám bármelyiket ha a gyereknek baja esne a felelőtlenségük miatt, de amikor az egyik láthatásról úgy jött vissza, hogy tele volt szúnyogcsípéssel, akkor nem cirkuszoltam miatta, csak szóltam, hogy a következő kirándulásra mivel érdemes befújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!