Temetésre rendőrökkel jött a sógorom. Szégyellem magam -e miatt. Én vagyok a hülye?
Figyelt kérdés
Apósom tegnapi temetésére rendőrök hozzták a sógoromat. Tudom, hogy nem kellene ezt éreznem, de annyira szégyellem magam ezért, hogy azt nem tudom elmondani. Már a párommal is összevesztem amiért ilyen testvére van. Ti mit tennétek?2014. jún. 21. 16:11
11/14 anonim válasza:
Te aztán tapintatos vagy!
Eltemetik a párod édesapját, te meg összeveszel vele a sógorod miatt!
12/14 anonim válasza:
Miért szégyelled magad?Normális ember tudja nem a ti hibátok.A nem normálisak meg kit érdekelnek?Most legalább van témájuk,amugy halálra unnák magukat.
13/14 acelsziv válasza:
Kérdező lesülhetne a bőr a mocskos pofádról az ilyen alja viselkedés miatt. Remélem a párod hamarosan átrak téged az "Ex" státusba és keres egy olyat aki normális és nem a falu szájának él. Undorodom a fajtádtól
14/14 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Szerinted neki milyen lehetett így menni a temetésre?
Hidd el,inkább tiszteletet érdemel,hogy neki fontosabb volt ,hogy ott legyen,mint,hogy mit gondolnak róla.
Attól még te ugyanaz az ember vagy,semmilyen módon nem minősít téged ez az eset,ezt a pletykások is ugyanúgy tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!