Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kinek kéne fizetni a repülőjeg...

Kinek kéne fizetni a repülőjegyet?

Figyelt kérdés
Ha egyik rokonod külföldön él, és ragaszkodik ahhoz, hogy kimenj hozzá, mikor te nem élsz túl jól, akkor szerintetek illene neki fizetni a repülőjegyet?
2014. jún. 14. 23:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem illik, nem illik kérdése.

Nyilván ha nincs pénzed, nem mész ki, csak ha kifizetik helyetted. Ha ő se tudja, vagy akarja, akkor patthelyzet.

2014. jún. 14. 23:43
 2/14 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva, ő várja, hogy menjek, holott tudja, hogy jelenleg nem élek túl jól, tehát gondolhatná, hogy nekem nincs pénzem rá, de nem ajánlotta fel, hogy ő megveszi, én meg kérni nem fogom.
2014. jún. 14. 23:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondd meg neki, hogy most nincs "kedved" hozzá.
2014. jún. 14. 23:49
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Gondolhatná, gondolhatná...

De miért nem beszéltek inkább nyíltan?

"Bocs, nincs pénzem rá, NEM megyek ki, hiába vársz!"

2014. jún. 14. 23:49
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Én szépen udvariasan megmondanám neki, hogy köszönöm a meghívást, de momentán nem állok úgy, hogy meg tudjam látogatni. Ha nagyon látni akar valamilyen okból, akkor lehet, hogy megveszi a jegyet, ha nem akkor itthon maradsz. Bár én nagy valószínűséggel nem fogadnám el, ha meg akarná venni a jegyemet.
2014. jún. 14. 23:52
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
én a barátnömmel, testvéremmel, anyukámmal vagyok igy..ha látni akarom illetve én hivom meg öket, alapbol küldöm a repjegyet... nálam ez evidens. szo sincs rola, hogy elfogadja nem fogadja :D a repjegy már akkor az email fiokjában van az illetönek. viszont azt én sem értem miért nem mondod meg kerek-perec, hogy ez idén most nem fog menni..
2014. jún. 14. 23:57
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Így van! Meg kell mondani,hogy nincs pénzed rá. Egyébként külföldön,hol? :)
2014. jún. 14. 23:57
 8/14 A kérdező kommentje:

Kanada

csak nem szívesen mondom meg, mert szégyellem, hogy fél éve ilyen helyzetben vagyok, remélem minél előbb kikeveredek belőle

2014. jún. 15. 00:27
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Kívánom,hogy kikerülj ebből a helyzetből. Sajnos rajtad kívül még nagyon sokan rossz helyzetbe vannak.

És ne szégyelld! Mond meg neki,hogy sajnos most nem állsz jól anyagilag. Kanada nem Magyarország.

2014. jún. 15. 00:33
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs mond meg a frankót hogy nincs lóvéd repjegyre és kész ha segít segít ha nem akkor meg nem mész.

Amúgy ha te akarsz menni akkor alap hogy magadnak fizeted a repjegyet,mert ugyebár a szállásért és az etetésért nem szoktak kérni semmit ha csak nem letelepedni mész.

2014. jún. 15. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!