Ha a szülő jobban támogatja a nagyobb testvért mert ott többen vannak, mint a középsőt. És a kisebbik jobban megy a nagyobbikhoz, mint a középső testvérhez. Mért van ez? Mit lehet csinálni?
A minap voltunk a kis családommal muteromnál.
Egynappal elöttünk ott volt nővérem dugig felpakolta őket kajával.Vasárnapra meg sütivel várta őket.
Értem
És nem vagyok irigy egyátalán.
Én anyukámat vigig támogattam mindig mellette voltam.
Van egy kamasz öcsém és egy alkesz faterom ezek ellenére mindenem meg volt szinte.
Soha nem vágtam át nem huztam le pénzel nagyon ritka volt h kértem valamit.
Míg nővérem a sogorommal egyben lehuzza a szüleinket az öcsénket.
És még nővérem meg sogor fenyeget minket meg h mi kihasználjuk muterunkat.
Nos akkor kihasznál ki kicsodát?
Én virágot vittem neki anyáknapjára cserepeset míg nővére gagyi hajfestéket.
És a süti már aznap ott volt mikor mi mentünk max nem volt még tejesen kész .
Még muter ki is jelentette h ha jön a nővérem legyen süti.
és attol hol van 3 gyerek nálam egy nem jelenti azt h a kisebb családos nincsen megszorulva.
Én soha nem tennék külömbséget egyik gyerekem között semm annak elenére hol nagyobb vagy kisebb a család.
De ez az én szerény véleményem.
Adjon neki.Engem az zavar h kihasználják muteromat.
És az öcsémet is befojásolják.
Amugy meg szarok a kajára !!!!!!!
És hiszed vagy sem tudok főzni.
De ha meg kritizálni van kedved nyugottan de ne itt és ne nekem meny a parlamentbe vagy csinálj egy olyan honlapot :)
ennyi
aki nem érti a kérdésem lényegét ne válaszoljon!!!!
legközelebb a gyengébek kedvéért másképp írom .
köszönöm végre valaki aki megért.
Köszi.emelem kalapom elötted .:)
Nálunk az van, hogy a nővérem teljesen képtelen önálló életet élni és hiába van férje plusz gyereke. A szüleink nélkül összedőlne mind lelkileg mind anyagilag.
Ha családi ebéd van akkor őt felpakolja pár napi kajával (habár egy utcával odébb lakik csak úgy is átjár kajálgatni látogatás címszóval immár családostúl...)
nem utálom azért mert egy nagy gyerek maradt ilyen téren.
Anyámék a hibásak mert hagyják és valahol élvezik is. Legalábbis egyelőre. Sajnos semmit se tudsz nagyon csinálni. A saját egészséged érdekében tedd túl magad rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!