Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » NAGY BAJ VAN!? Tobb lennt!?

NAGY BAJ VAN!? Tobb lennt!?

Figyelt kérdés

Szoval...komolyan ugy érzem magam mint egy rossz filmben.. A történet a következő: megismerkedtem egy sráccal aki nemrég utazott Bp-re. Egy szórakozóhelyen ismerkedtem meg vele. Elkezdtünk randizni halál szerelmes voltam. Jártunk mar (a szüleim nem tudtak róla nem is ismertek a fiút) es egyik nap anya bejelentette hogy látogatóba jönnek a távoli de rokonságban álló unokatesomék (akiket meg nem ismertem). Megjöttek es megláttam..... OT.. Akivel

Akkor eppen jártam.. Mind a ketten egesz végig kussban voltunk. Ez most volt 2napja. Azóta megbeszéltük egy talalkat. Anya tudja hogx járok valakivel de megakartalak ismerni. Meg nem beszéltük meg a fiúval hogx most mi lesz de en szerelmes vagyok!!!!! DE O MEGIS CSAK A ROKONOM.. URISTEN. Segítsetek hogy mondjam el a szüleimnek? Egyáltalán mi lesz most? HELP!!!!

2014. máj. 10. 17:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Már írtuk többen, hogy biológiailag egyáltalán nem gáz, nem vérfertőzés vagy ilyesmi, úgyhogy nyugi.

Azt, hogy távoli rokonok vagytok nem kell nagydobra verni, elég, ha a család tudja és ennyi. A szüleitek meg szeretnek titeket biztosan, úgyhogy ha először nehezen is viselik, de Ti komolyan gondoljátok, akkor egy idő után el kell fogadniuk.

2014. máj. 10. 18:50
 22/27 A kérdező kommentje:
Igazatok van ha szeretnek elfogadják.. Egyenlőre meg nem akarunk gyereket de ugy döntöttünk ma elmondjuk a szüleinknek mi akkor együtt maradunk :)
2014. máj. 10. 19:45
 23/27 renji7575 ***** válasza:
Azért a végeredmény elárulod?:D
2014. máj. 10. 20:47
 24/27 anonim ***** válasza:
én is kiváncsi lennék hogy reagáltak rá :)
2014. máj. 10. 21:12
 25/27 A kérdező kommentje:
:D hat megvolt elmondtuk .a lényeg annyi hogy a szüleim elfogadtak es azt mondtam megpróbálnak vele megbékélni az o szülei kicsit szigorúbban vettek nem örültek neki próbáltak palastolni de nem jol :/ majd beszelek vele es megkérdezem mi volt nalluk otthon (remelem minden rendben) es együtt fogunk maradni akármi lesz :) majd megbékélni vele mindenki a többi nem erdekel
2014. máj. 10. 21:17
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
hosszú volt az érettségi szünet, már nagyon unatkozhatsz...
2014. máj. 10. 22:26
 27/27 A kérdező kommentje:
? Utolsó válaszoló
2014. máj. 11. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!