Van a családodban, rokonságodban, ismerőseid között antiszociális személyiségzavaros (pszichopata) ember? Milyen a kapcsolatod vele, hogyan él?
asperger szindróma egy csomó dolog kötődhet hozzá, mint pl. hisztéria vagy depresszió pánik betegség vagy pszichopata. Mivel debilitás tartozik , lehet epilepsziás is.
Van. levakarhatatlan.. sajna az a dilije, hogy előnye származhat belőlünk... így időnként feltűnik..
aki írta, hogy nincsenek tényleges érzelmei, az fogta meg a lényeget. Mindig csak tiszta érdekek mentén mozog. nem is érti az érzelmeket, csak eljátssza max néhanapján. Persze csak ha érdeke fűződik hozzá. Amúgy mivel már jórég lebukott, előttünk nem strapálja magát érzelmek eljátszásával se jórég.
Kerüljük. Ilyen hatalmi játszma.. időnként tudatosítani kell benne, hogy ha nem hagy békén, többet veszít mint nyer, ergo nem éri meg neki, akkor elsunnyog, és ennyi volt. egy darabig béke.
ilyen ez.
én ismerek egyet, nagy játékos. nem tudom, diagnosztizálták-e, szerintem nem, mivel kétlem, hogy magától orvoshoz menne.
nem veszélyes olyan szempontból, hogy fizikailag nem bántana senkit szerintem.
viszont névtelen leveleket irkál mások nevében, és évekkel később bukik le, facebookon terrorizál embereket, fiókokat tör fel és lehetetlen helyzetbe hoz embereket ezekkel a dolgaival. valószínűleg részben bosszúból, részben szórakozásból.
házasságszédelgő is, kizárólag anyagi célzattal. súlyos sztorijai vannak.
képes beépülni szervezetekbe alattomosan, átverve embereket.
én ennyit tudok róla, de nyilván vannak még történetei. nagyon veszélyes, én kerülöm, és szerencsére évek óta nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!