Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek? Eléggé furcsa de...

Mit tegyek? Eléggé furcsa de erről nem tehetek!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy gondom!Ezt nem mondtam még senkinek de volt egyszer hogy először láttam az uncsim(másodági) és hogy mondjam szerelmes lettem belé!3szor találkoztunk és kezdett kimúlni csak mindig előjött ha találkoztuk!De azóta kimúlt az egész nagyon jó barátok vagyunk és egymás szerelméről szoktunk beszélgetni!Ez nem gáz?És hogy mondjam el hogy régen éreztem iránta valamit?Köszi a válaszokat!Ja és normál válaszokat kérek!

2014. ápr. 12. 19:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Pont ez a baj!Hogy ez hullámzó!Néha néha már azt hisszük vége aztán megy elölről!

Hogy állítsuk meg mert családi összejövetelen ott kell lenni!

2014. ápr. 12. 21:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Jaj, barátom, behalok rajtad :D
2014. ápr. 12. 21:06
 13/14 A kérdező kommentje:
Néha én is magamon!De a lényeg hogy tegnap találkoztunk és nem volt semmi jel vagy semmi(mondjuk lehet azért mert 800-an voltunk a fellépésen! :D )De szerintem ennyi volt!
2014. ápr. 12. 21:08
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
De aranyosak... 12 és 13 évesek, és "szerelmesek" :D
2014. ápr. 12. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!