Mit tegyek? Eléggé furcsa de erről nem tehetek!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy gondom!Ezt nem mondtam még senkinek de volt egyszer hogy először láttam az uncsim(másodági) és hogy mondjam szerelmes lettem belé!3szor találkoztunk és kezdett kimúlni csak mindig előjött ha találkoztuk!De azóta kimúlt az egész nagyon jó barátok vagyunk és egymás szerelméről szoktunk beszélgetni!Ez nem gáz?És hogy mondjam el hogy régen éreztem iránta valamit?Köszi a válaszokat!Ja és normál válaszokat kérek!
2014. ápr. 12. 19:55
1/14 anonim válasza:
Mi a jó francért kéne elmondanod? :D
2/14 anonim válasza:
Ne mondd el :) Elég ha te tudod. Saját magad előtt nem kell gáznak érezned, de miért tennéd ki magad megrökönyödött pillantásoknak?
3/14 A kérdező kommentje:
ebben igazad van de bánt az érzés mert ő is ezzel így volt az elején és másoknak is feltűnt!Felnőtteknek a véleménye:jaj de édesek ahogy lefoglalják egymást!De a másik uncsim kérdezte hogy akkor mi van mert Jácint is érez valamit és akkor járunk vagy mi van?És ezért jó lenne mert ha régen volt valami de nem vallotuk be?
2014. ápr. 12. 20:00
4/14 anonim válasza:
Ha régen volt a többieket sem foglalkoztatja, csak te foglalkozol még mindig ezzel.
5/14 A kérdező kommentje:
Jaj ne!Létezik az hogy még mindig érzünk valamit egymás iránt?Mert egyszer volt egy buli és félhomályban ketten maradtunk a szobában először csak megfogta a kezem de utána megcsókolt!Jó ötlet volt viszonozni?
2014. ápr. 12. 20:16
6/14 anonim válasza:
Még egy ilyen idiótát mint te nem látott a világ. Hány éves vagy? 11? Mondd, hogy kamu kérdés!
7/14 A kérdező kommentje:
A kérdés nem kamu!13 vagyok az uncsim 12!De ő kezdte!
2014. ápr. 12. 20:44
8/14 anonim válasza:
,,De ő kezdte''
Anyukámnak mondtam mindig ezt, amikor 6 évesen az ikertestvéremmel veszekedtem :D
9/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk biztosak a másikban most ezzel mi a baj?Nem kell ezért lesajnálni ti nem voltatok így?
2014. ápr. 12. 20:51
10/14 anonim válasza:
Nem, mi nem voltunk :D csak egyik percbe azt mondod, higy most már túl vagytok a másikon, aztán hogy csókolóztatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!