Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A vőlegényem nem akarja, hogy...

A vőlegényem nem akarja, hogy megismerjem a testvérét, mert az előző menyasszonya érte hagyta el. Bele kell nyugodnom ebbe?

Figyelt kérdés
2014. márc. 21. 15:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

* hogy olyan tisztességes gyönyörű párja van, akinek soha nem juthat a közelébe.

de ezt csak úgy közvetíthető át, ha te is jelen vagy.

ez az igazi párkapcsolat, ne akarjon struccként élni, félelemben a testvére mellett. az felemészt.

2014. márc. 21. 19:19
 12/19 anonim ***** válasza:
59%
Tehát a párod találkozik a tesójával,csak neked tiltja meg!Meg a telefonba azt mondja,hogy te jobb szuka vagy!Hű, ez félelmetes!Beteges!Én ott hagynám!
2014. márc. 26. 11:24
 13/19 anonim ***** válasza:
61%
Nem kell belenyugodnod. Ha kíváncsi vagy rá, akkor nem. Akkor viszont könnyen lehet, hogy téged is megfektet az a Kaszanova testvére, és fújhatod a dolgot a vőlegényeddel. Vagy titokban tartanád, hogy Te megcsalod a tesóval...? :) :D A végén meg lehet, hogy a vőlegény visszakapná a korábbi asszonyát...
2014. márc. 26. 15:38
 14/19 anonim ***** válasza:
62%
Itt a lényeg azon van,hogy dugdussa a tesó elől a menyasszonyt,miközben a tesóval megbeszéli,hogy ez a jelenlegi menyasszonya jobb szuka,mint amit elszeretett tőle a tesó.Már a szuka szó is megalázó és a rejtegetés is.Ha ő sem találkozna a tesóval,s nem is beszélne vele,megérteném,hogy nem akarja megismertetni a menyasszonyának.De így,hogy ő beszél és találkozik is vele,s addig a menyasszonyt beteszi a sublótba....!Nekem ilyen vőlegény nem kéne,ha nem bízik meg bennem,ha szukának nevez,én bizony kiadnám az útját örökre,s még örülnék is,hogy megszabadultam ilyen beteges lelkületű és közönséges KAN-tól!
2014. márc. 27. 15:05
 15/19 anonim ***** válasza:
74%
Ja,és az,ahogyan ecseteli,hogy a jelenlegi jobb szuka,mintha ezen éppen az ellenkezőjét kéne érteni,hogy az elszeretett volt a jobb szuka.Tehát a régi szuka neki,nagyon nagy fájópont lehet!De hát a kanok és a szukák már csak ilyenek. A férfiak és a nők,más kategória.
2014. márc. 27. 15:12
 16/19 A kérdező kommentje:
Engem nem nevezett szukának, ilyet nem írtam.
2014. márc. 30. 11:50
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
A szuka szót írtad,méghozzá olyan formában,hogy a vőlegényed mondta a tesójának,hogy te jobb vagy,mint az ő szukája!A szuka szó gyűjtőfogalom,tehát az összes nőt értik alatta,mint ahogyan a kan szó alatt az összes férfit,mint ahogyan a csaj lehet összes lány,vagy a pasi lehet összes férfi.Még ha nem is mondta konkrétan neked hogy szuka,akkor is ez ráutaló jel,hogy te is szuka vagy a szemében,mert egy nő társadat már leszukázott! Nem akarlak megbántani,csak a véleményemet írom,ha már megtiszteltél a kérdéseddel,de én csak azt tudom mondani,hogy ez a férfi nekem nagyon unszimpatikus,beszédre is,meg ahogyan bánik veled!
2014. márc. 30. 13:42
 18/19 A kérdező kommentje:
Végül nem lett semmi az esküvőből, mert kiderült, hogy csak arra kellettem, hogy féltékennyé tegye az exét. Nem sikerült, ezért kidobott, mint valami szemetet.
2014. jún. 17. 18:06
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, de hidd el jobb egy ilyen féreg nélkül!
2014. jún. 17. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!