Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » MIT lehet ezzel a helyzettel...

MIT lehet ezzel a helyzettel kezdeni?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy 26 éves vagyok, egyedül élek már, dolgozom. Azonban sokszor hazalátogatok a szüleimhez, és a nagymamámhoz. Befestettem nemrég szőkére az eredetileg barna hajamat. Mindenkitől kaptam a kritikát hogy nem tetszik és csúnya stb. Oké hogy mindenkinek lehet véleménye de amikor elmondják akárhányszor csak meglátnak az már egy kicsit sok. Főleg úgy hogy ők szerintem elvből nem szeretik a szőke hajat mindenki barna a családunkban és arról van szó hogy nagyon "idegen" nekik ez a hajszín. És barnamániások, amivel nincs is semmi baj. De miért nem tudják elfogadni hogy nekem a szőke jobban tetszik? Miért kell elvenniük a kedvemet teljesen, már ott tartok hogy én is rondának látom magam szőkén, pedig egyébként nem áll rosszul világos bőrű vagyok és zöld szemű. És nem hidrogénszőke vagyok.
2014. márc. 3. 22:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék újra barna lenni. De abban egyetértek velük hogy nem sikerült éppen a legjobban a festés, fodrász csinálta, de se a szín se a hajvágás nem lett épp a legjobb. Szóval azt hiszem fodrászt váltok de maradok szöszi :) Bár a családomnak nem ezzel van a baja hanem amit a kérdésben is írtam ,hogy nekik alapvetően a barna hajszín tetszik.
2014. márc. 5. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!