Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mi a fenét csináljak vele?!

Mi a fenét csináljak vele?!

Figyelt kérdés

A nagynéném kiakaszt, olyan mint egy pökhendi liba, ha valamire nem válaszolok neki állandóan olyan lekezelően beszél hogy az valami őrület....anyumat úgy állítja be mintha szar anya lenne pedig nagyon is jó anya!!!!!

Ha anyum dolgozik mindig lejön és amibe csak lehet beleköt...

Ha itthon van akkor egyáltalán nem is kötekszik velem...

Irányítani akar mindenkit és már komolyan ott tartok hogy egyszer kirugdosom a házból mert egy hisztis liba...

MI A FENÉT CSINÁLJAK VELE, NAGYON IDEGESÍT MÁR!!!

ha meg beszólok neki akkor nagyszüleim még engem utálnak mekkora egy köcsög szemtelen gyerek vagyok....pedig megadom a tiszteletet neki.

Csak mikor 2 órán keresztül csesztet akkor nem bírom már magamban tartani hogy normálisan válaszoljak neki!

Mit tegyek? normálisan...

2013. nov. 6. 20:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Azert mert hiaba kuldjuk el o akkor is jon....

Hat en js voltam mar olyan szinten hogy fogom es kiterelem az ajton mert engem lekiabalni szokott.....

2013. nov. 8. 22:56
 12/16 anonim ***** válasza:

Édesem szerintem be lehet fenyíteni, csak nagyon nagyon határozottnak kell lennetek! Nem kell ezt eltűrni szó nélkül, beszéljetek össze anyukáddal! Egyezzetek meg, hog ha jön ez a nő és pattog, akkor Anyu(vagy ha anyu nem, de talán a te szádból

Is elég hatásos) azt mondja, hogy: elegem van az állandó jellegű zaklatásodból! Arra van az ajtó, ha nem vagy hajlandó magadtól kifáradni, akkor rendőrt hívok és ők raknak ki a lakásomból!

Tudod ez már zaklatásnak minősül, egyébként meg a ti lakásotokba azt engedtek be akit akartok. Ha pedig rendőrt hívtok, mert fenyegetve érzitek magatokat a saját bejelentett lakcímeteken egy olyan embertől aki nem oda van bejelentve, akkor kitessékelik szépen, és örület, ha csak ennyivel letudják:) kitartás!

2013. nov. 9. 08:35
 13/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszod utolsó.

az a helyzet hogy már valamelyik nap leüvöltöttem és anyumat felhívta és elsírta magát a telefonba oO.

A másik, hogy van lakáskulcsa a házunkhoz mert tesómat ők hozzák haza általába a suliból, de mindig nagyszüleimhez megy , őt ugye jobban szeretik mert ő a kiskedvenc :DDD.

nos akkor este fél 8-ig egyedül vagyok itthon ha anyukám dolgozik.

És van hogy ez a nő fogja magát és szó nélkül bejön a lakásba, nem csönget meg semmi! és már idegbajt kapok tőle....

múltkor is mosogattam és sétál a konyha felé a szívbaj jött rám.....

2013. nov. 9. 15:03
 14/16 anonim ***** válasza:

Figyi, ezt csak úgy lehet megoldani, ha semmilyen téren nem veszitek igénybe a segítségét, mert oké hogy ez abszurd, de ezzel feljogosítva érzi magàt arra, hogy ne csak akkor mehessen be kopogás nélkül amikor az öcsköst hazahozza, hanem akkor is amikor csak úgy jön.... Tehát ki kell aknázni a segítségét teljes mértékben! Valahogy oldjátok meg, hogy az öcsédet valamelyikőtök hozza el, és ha ezen kívül vannak még alkalmak amikor besegítene, inkább oldjátok meg egyedül!

Ezután már nyugodt szívvel le kehet cserélni azárat, nagyon olcsó:) próbáljátok ki:)

2013. nov. 9. 16:17
 15/16 A kérdező kommentje:
Koszonom :))
2013. nov. 9. 18:38
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen nagynéném. Anikor elszakadt a cérna, azt találtam neki mondani, hogy meglátszik, hogy rokon, mert nagyon hasonlít az apukám fäszára.

Többet nem jött.

2013. nov. 12. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!