Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan tiltja meg a párom,...

Jogosan tiltja meg a párom, hogy a sógorom vigyen kocsival valahová?

Figyelt kérdés
Holnap a sógorommal megyek kocsival egy ügyet elintézni, de a párom megtíltotta, hogy sógorom kocsijába üljek. Szerinte sógorom túl gyorsan megy ( többször volt balesete ) ezért nem akarja, hogy vele menjek. Pedig holnap vele kell, hogy menjek és amúgy sem vezet úgy mint egy őrült. Ti mit tennétek a helyemben?
2013. okt. 20. 13:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%

Én sem ülnék be egy olyan soför mellé, aki már többször karambolozott, és túl gyorsan vezet. És annak sem örülnék, ha a párom beülne egy ilyen soför mellé.

Igaza van a párodnak.

2013. okt. 20. 14:55
 12/19 anonim ***** válasza:
61%
Megkérdezném, hogy mégis milyen alapon TILT meg nekem bármit is? Egyébként fognám magam és beülnék a sógorom mellé, ez az én felelősségem.
2013. okt. 20. 15:40
 13/19 anonim ***** válasza:
16%
kérdezd meg a sógort, h vezethetsz-e te. ha igen, akkor talán a párod is nyugodtabb lesz, és eljuttok a helyre, ahova menni kell.
2013. okt. 20. 17:14
 14/19 A kérdező kommentje:
Vezetnék én ha lenne jogsim, de én sem mennék lassabban.
2013. okt. 20. 17:39
 15/19 anonim ***** válasza:
61%

Eleve nem normális kapcsolat az, ahol bármit megtilt neked. A párja vagy, és nem a tulajdona.

A féltését meg nem tiltással kell kifejezni. Vigyen el akkor ő. Vagy hívjon neked taxit.

2013. okt. 27. 13:40
 16/19 anonim ***** válasza:
61%
"Nem akarok vitába szálni vele" ez a baj. Ne értsd félre, nem a feszültségeket akarom szítani, de legyen már benned egy kis tartás! Nem a rabszolgája vagy, hogy kénye-kedve szerint dirigáljon. Ha ezt hagyod, ne csodálkozz, ha egy idő után már az engedélye nélkül ki se mozdulhatsz majd otthonról.
2013. okt. 27. 13:42
 17/19 anonim ***** válasza:
43%

#8 "Mi lesz, ha zsákban visznek el az aszfaltról?" Miért, talán csak amellett vagy veszélyben, aki már balesetezett életében? Ennyi erővel ki se mozduljon otthonról! Nemrég munkatársam teljesen szabályosan vezetett, amikor hátulról belerongyolt egy busz. Szerencsére csak az autója ment tönkre, de sokkal rosszabbul is járhatott volna. Pedig ő teljesen szabályosan közlekedett.

Most akkor ki se mozdulj az utcára, mert mi lesz, ha zsákban visznek le az aszfaltról?

2013. okt. 27. 13:45
 18/19 anonim ***** válasza:

13:45-ös: "Miért, talán csak amellett vagy veszélyben, aki már balesetezett életében? "

Azért sokkal nagyobb a kockázat olyan valaki mellett, aki túl gyorsan vezet és már több balesetet is okozott, mintha csak kimegy az utcára!!!!

A kérdésre: az, hogy a férjed MEGTILT valamit, nincs rendben, de azért ha belegondolsz, abban, amit ezzel el akar érni, az csak a te érdekedet szolgálja.

2013. okt. 27. 14:52
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy nem az autózástól félt,

hanem, hogy kettesben legyetek a sógorral??!

2013. okt. 27. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!