Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szeretnem a sogornomet megleck...

Timez kérdése:

Szeretnem a sogornomet megleckeztetni nagyon sok ocsmanysagot muvelt mar velunk van e valakinek valami otlete hogy csinaljam?

Figyelt kérdés

2013. okt. 15. 15:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

hogy miket tett arra keves volna egy nap hogy leirjam de pl a ferjem meg mikor udvarolt nem volt autoja en vettem autot csak hogy nekem nem volt jogositvanyom es mivel eleg komoly volt mar a kapcsolatunk es egy helyen dolgoztunk csak epen nem laktunk eggyut ezert neki adtam azautot hogy vezesse

a amikor szuksege volt a sogornomnek az autora soha nem kerte el tollem az autot mindeg a ferjemnek szolt hogy ide kellene menni oda kellene menni nyert egy jegyet a cirkuszba hivta a ferjemet h vigye be a kozpontba mert nyert 1 jegyet abban a varosban lakik ahova kellett volna menjen a jegyert es azt mondta a ferjemnek hogy nem tudja hogy hol van a varoskozpont amik udvarolt a ferjem nekunk soha nem volt egy szabad szombatunk egy majalisunk mert a ferjem mindeg jart segiteni epitkezni a sogoromnak a vasarnapokat meg persze anyosomeknal kellett tolteni es meg sok ilyen van de ami vegkepp berakta az ajtot az az volt hogy terhes lettem de meg mielott terhes lettem volna kijelentettem hogy nekem o nem kell keresztszulonek a ferjem bele is eggyezett a terhesseg alatt egeszen megvaltozott en eddig mindeg adtam neki 1 1 lehetoseget mert nem akartam en lenni a rossz ami vegul is sikerult na de akkor mi ujra kibekultunk sot tulsagosan is rendes volt velem a ferjem meg addig nogatott hogy legyen o a keresztanya mig vegul belementem ugy hogy az en hugom is es az o testvere is keresztszulok amikor a keresztelo volt vasarnap elotte 1 nappal meg kellet jelenjunk a keresztszulokkel a templomban termeszetesen a sogorom nem tudott eljonni mert neki fontosabb volt a mnkaja egyebkent maganvalalkozo na mindegy masnap a keresztelon persze ok voltak az utolsok akik megjelentek mar utanuk csak a pap jott vegig az egesz keresztelon nem akarta elvenni a kislanyt tiszta ciki volt aztan az ebednel odaadtak a penzt a ferjemnek es szepen leleptek aztan pedig en szepen masnap mentem a penzevel es letettem az asztalra szerintem ez igy volt helyes a ferjem azt mondta hogy ez nem volt helyes azota azt hangoztatja hogy o mar nem akar keresztszulo lenni es egy csomo suletlenseget kitalal amit anyosomekkal megetetett es azota anyosomek is utalnak meg az unokajuk szuletesnapjara sem jottek el ha korulbelul ezert

2013. okt. 15. 18:22
 12/16 anonim ***** válasza:

ennyi?

A sógornőd egyszerűen egoista és trehány, azon kívűl hogy hazugságokat terjesztett rólad a többi nem nagy cucc

2013. okt. 15. 18:28
 13/16 anonim ***** válasza:
88%
Ez egy hosszú mondat volt. Ahog nézem, a történet egyik szereplőjét se az eszéért fogják ellopni.
2013. okt. 16. 10:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem sem volt helyes a pénzt visszavinni, ezzel te is megsértetted őt. Úgy gondolom, hogy mindkettőtökben van hiba, hogy idáig fajultak a dolgok.
2013. okt. 16. 15:20
 15/16 anonim válasza:
kedves kérdező! Nálunk pont ugyanez a helyzet. Férjemnek 2 testvére van. A lánytestvér egy önző, irigy perszóna, akit utálok, sőt a férjem is. Van még egy fiú testvérük, az ő felesége is utálja a sógornőnket. Én a hét lején osztottuk ki mind a ketten levélben, mert vele nem lehet beszélni normálisan. Megírtuk, hogy mi a bajunk, és hogy változtasson.
2013. okt. 17. 12:46
 16/16 A kérdező kommentje:
hat a penzt visszaadi szerintem visszakellett plane azok utan hogy odalokott a ferjemnek egy mobiltelefont mondva hogy hasznald mert neked erre ugy sem lessz penzed na meg a nagymamajat az o reszerol azert nem hozta el mert a mama ugy sem fog adni a keresztelobe semmit es akkor a hab a tortan a keresztszulok angolos tavozasa a keresztelorol miutan a ferjemnek odaadtak a boritekot Szerintem helyes volt hogy visszaadtam a penzt mert nekem nem kell az hogy azutan visszahaljam hogy nekem csak az o penze kellett
2013. okt. 20. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!