Ez borzaszto mit tegyek?
Hatalmas bajba kerültem a 2 gyerekemmel és a párommal. holnapután kikell költözünk a lakásbol ahol lakunk! ám ennen van egy elözménye is.
apu meghalt 1 éve örököltünk a testvéreimmel és ök végig vezettek engem az oromnál fogva! anyunak lett háza amibe nem mehetek mert nem engedi pedig van részem ott apu után öszevesztünk ez miatt! a növérem benyalta magát nálam és butaságokra rábeszélt mint pl. a hiteles házat ugy adtuk el hogy még nekünk kell fizetm
i rá! a kocsikat elvidte haverhoz 1 éve várom a részt nem fizet vajon miért? szerintem felvedt pénzt mert nem engedi hogy elvigyük! bár én sem adtam irásba hogy ott lgyenek! nekik kocsi nyaralás minden van én meg bajba vagyok! a házakbol ékszer laptop fényképezögép nála van mondván majd elosztjuk- bár terel és butának nevezett elhordott mindennek mert rákérdeztúnk! még a családom is majdnem ráment erre mert. mellélyük áltam!
és most jöttem rá hogy kihasználtak hogy anyunak meg nekik jó legyn! azt mondták hogy nem akarják hogy rajtuk élösködjünk meg stb. én csak békét akartam és a gyerekeimmel szurtam ki! 2 hete a pärom segit az ügyben de ök támadnak engem anyu is azt mondta hogy azért mert ilyen pénzéhes vagy azért viselkedtem veled mindig igy! ök 3-an ugyanugy mint régen kirekesztettek én meg csak megfelelni akartam mint mindig! mit lehet tenni?
Na, egy pillanat. A kérdező rosszul ír, és valóban hagyta kihasználni magát, de nem érdemli meg, hogy bántsátok! Szerintem mindenki nézzen magába, aki képes még egyet rúgni egy földön fekvő emberbe!
Kérdező, én csak annyit tudok javasolni, hogy kezdjetek új életet. Béreljetek akárhogyan egy albérletet vagy szobát, és soha többet az életben ne beszéljetek anyáddal és a nővéreddel. Ezeket a laptop, fényképezőgép meg ilyesmi cuccokat, amiket elvittek, az életben nem fogod látni többé és a házrészből meg a kocsirészből sem fogsz tudni pénzt csinálni... sajnálom :(
Valahogy túl kell élnetek, ne fuss örökre azok után a dolgok után, amiket elvettek tőled. Rámegy az életed, az egészséged és sosem kapod vissza. Próbálj előre nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!