Miért titkoloznak?

Figyelt kérdés
Tegnap furcsa dolog történt!Átjött hozzánk keresztanyu, aki mostanában gyakran jön át , és sokáig van nálunk!Amikor kimentem a konyhába azt vettem észre , hogy anyukám masszírozza a talpát!!Mikor kimentem nem hagyta abba , de látszott kicsit szégyeli magát!Este mikor elment keresztanyu megkérdeztem anyutól, de ő csak azt mondta , hogy fájt a lába a sok munkától!De ez szerintem nem igaz!Szerintetek hogy deritsem ki?S.O.S!!!!!
2013. aug. 5. 23:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Legközelebb ha átmegy próbálj meg hallgatózni. Tudom hogy ez egy nagyon csúnya tirpák dolog, de ha igazán ki akarod deríteni az igazat akkor hallgatózz, lehet hogy csak beképzeled és tényleg nincs semmi gáz, de kitudja.
2013. aug. 5. 23:35
 2/14 anonim válasza:
100%

Miért ne lenne az igaz hogy keresztanyádnak fájt a lába?

Miért kellett volna abbahagynia a maszírozást? Nem értem a kérdést.

2013. aug. 5. 23:37
 3/14 A kérdező kommentje:
Oké majd megpróbálok halgatozni!De biztos hogy nem képzelem be!!!Mert a cipőjét is anyukám adta a keresztanyukámra!!Ma nem jött át , de holnap átfog jönni!Majd ha kideritek valamit szólok! ;)
2013. aug. 5. 23:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel mi a baj? Én is megszoktam a tesómat maszírozni,vagy apát,vagy az unokatesómat. Ettől még nem leszek bi...
2013. aug. 5. 23:41
 5/14 A kérdező kommentje:
De ha fáj a lába , miért anyukámmal masszíroztatja?Anyám nem a csicskája!!!Ez az ami engem zavar!!!!
2013. aug. 5. 23:41
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Úúúúristen! A testvére legalább?

Egy önző kis szuka vagy

2013. aug. 5. 23:43
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem csicskaság!!! Ha fáj a lábad, derekad, csak a csicskád masszírozhatja meg?
2013. aug. 5. 23:45
 8/14 A kérdező kommentje:
Miért lennék?Akkor miért van anyukám zavarba?
2013. aug. 5. 23:45
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért van zavarban, mert te mindent feltételezel róluk.
2013. aug. 6. 00:16
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jo! Hallgatozzál, leselkedjél! De az még jobb ha kitalált történeteket terjesztesz roluk családi és tágabb körben. Nagyon jo kis szorakozás.
2013. aug. 6. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!