Hogy lehet, hogy a vezetéknevem hasonlít/egyezik brazil vezetéknevekkel?
Figyelt kérdés
Természetesen, az én kinézetem is brazilos stb. de nagyon érdekes,(csak pár ismertebb brazilt említve) hogy pl. a formula 1-es Barrichello,
vagy pl. a színésznő Morena Baccarin vezetékneve is majdcsak olyan mint a vezetéknevem...
Ezek szerint Brazíliából származnék?
2013. júl. 21. 17:35
11/21 anonim válasza:
Inkább olasz, ha az eredeti változatot nézzük a nevednél. A Barcsa tipikus magyar név, nyílván ezért is vette fel az apukád a másik helyett.
12/21 anonim válasza:
én sem találtam meg a hasonlóságot a nevek között.
13/21 anonim válasza:
na, én meg Gombosként Button húga vagyok.
14/21 anonim válasza:
Hú ez a buttonos nagyon tetszik :-) Szerintem is a Harcsára hasonlít amúgy, tehát magyar
16/21 anonim válasza:
A Brazilok is mediterrán betelepülők amúgy.
És Magyarországra hozott be több király is olaszokat, lehet hogy oda gyökerezik a te neved is. Ki tudja.
17/21 anonim válasza:
18/21 anonim válasza:
Húha, helyesírási hibák level 200-on vannak. xdd
19/21 Kistál_és_a_bor válasza:
Szóval mit is mondott apád...és mit fejesztettél...meg mi az, hogy "van még más is"...de hát micsoda...?
Ti értitek mindezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!