NAGYON NAGYON FONTOS. Capoeirázok, és van egy film, amiről hallottam, de nem az a film, amiben egy srác bajos osztályt tanít capoeirázni. Kérlek, ha tudtok, linkeljetek oldalakat, ahol biztos megtudom nézni. Ismeri valaki?
a címe: Besouro, és a film a legendás capoeira harcos életéről szól, Basouro Mangangaról. Manoel Henrique Pereira 1985-ben született később kapta meg capoeira nevét, ami bogarat jelent. A cselekmény 1924-ben játszódik, a rabszolgák felszabadítása utáni nehéz időkben. Mestre Alípio és tanítványai titkon gyakorolják a capoeira művészetét. A mester a valódi szabadságot akarja kivívni népének és ezért az élete veszélyben van.
Besouro meséje legendás Brazíliában. Még a mai napig is népdalokban éneklik meg hősiességét. A fiú történetében az ősi afrikai vallás, a candomblé elemei, istenségei is megjelennek, mítikus szintre emelve a hős történetét.
a lépések
1.gugli
2.beírod besouro online filmnézés
3.elsőre kidobta,uh rámész az oldalra,aztán meg nézed a filmet.
én láttam 1x ezt,egyszer nézhető.
valóban.
a magyar feliratost törölték sehol nincs.
letölteni lehet csak.
de a jutúbon ott van eredeti nyelven végig a film,meg csomó másik online oldalon is ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!