Mit csinálhjak a párom öccsével, nagyon szemtelen és a 9 hónapos lányommal is visszaél hogy ő nagyobb és a kicsi meg magatehetettlen?
15éves a párom öccse.
tegnap anyósnhoz átmentem a kicsivel a párom melozott.
bent volt a szobába a kicsivel és bementem,és azt láttam hogy a kicsi ül mellette és hátul a pólójár megragadta mint a kutyának a grabancát és úgy fogta, a lányom meg egyensúlyozott.
azonnal rászóltam hogy majd én a nyakánál a bőrét fogom és majd úgy fogom az volt a vűálasza hogy de ez nem fáj neki, erre mondtam hogy nem érdekel még egy ilyet meg ne lássak!!!
anyós nem szólt rá hallgatott.de amúgy is vissza él vele hogy ő nagyobb mint a lányom
a párom megjött a munkahelyéről és mondtam neki hogy most szólók utoljára hogy szóljon rá mert nem lesz jó vége, erre azt mondta hogy akkor nem kell odaadni neki.
de ő akar lenni a keresztapja én meg ellenzem nagyon amúgy se lehet rá számitani
egy elkényesztetett kis P.cs!( egy pohár vizért nem képes kimenni inkább szomjas marad)
De nem bántotta. Jézusom... szuperanyuk...
Az ilyen kisgyerekek rögtön sírnak, ha nem tetszik nekik valami. Sírt a lányod? ... nem...
Hát ugyan nem tudom milyen a kissrác igazából hisz nem ismerem... De szerintem ezzel SEMMIT nem ártott a gyereknek...Emellett lehet hogy egy kis elkényeztetett kretén és stb...
Én pl imádom őket, velük is tervezek foglalkozni... de nálam már azon kiakadtak, hogy kölyöknek hívom néha őket :D Megjegyezném a tudatlanoknak, hogy az ember posztembrionális fejlődési szakaszai között a 6-11 éves korig tartó időszak sok szakirodalom szerint "kölyökkor"... Persze a hangsúly se mindegy, de én teljesen kedvesen nevezem így őket, sose bántó szándékkal.. Sőt van olyan, hogy a párom 2 éves unokahúgát fejjel lefelé fogom, és baromkodom vele... Mégse szólt még rám senki, pedig aztán az anyukája éppenséggel "szuperanyu", mindenre figyel a gyerekkel kapcsolatban :)
A leírtak alapján...túlreagálod.
21/L
Az első kérdés ami felötlött bennem, az hogy a 9 hónapos babád bem tud üllni?! Írtad hogy egyensúlyozott... hát ne haragudj, az én fiam annyi idős mint a lányod, ha megfogom a polóját hátul, észre sem veszi, mert stabilan ül. Ha pedig valóban nem ül még, az gáz. De akkor sem lesz tőle baja. Van hogy úgy kell vissza húznom a polójánál fogva a fiamat az utolsó pillanatban, nehogy leessen.
Egyébként baromi unszimpatikus ahogyan írsz...
Esküszöm próbáltam megérteni a problémát, de abból amit leírtál nem állt össze a kép. Azzal, hogy ültette a babát semmi rosszat nem csinált. Hogy hátul tartotta, azzal csak azt az érzést adta a picinek, hogy egyedül ül.
Lehet, hogy van oka a haragodnak, de ebből a történetből nekem nem jön le egy gonoszkodó kamasz képe.
Nagyon ellenszenves vagy a sráccal szemben, máskor ne hagyd rá a gyereked ha ennyire nem akarod a közelében tudni. Mint ahogy a párod is tanácsolta.
Amúgy semmi rosszat nem csinált, ha a lányod zavarta volna arról az egész szomszédság tudott volna.
Aki meg azt mondja, hogy egy kilenc hónapos gyereket nem lehet egy szobában hagyni egy kamasszal az ostoba. Szülő ott volt a szomszéd szobában, a nagy meg gondolom nem ad ollót a kicsinek. Sőt még játszott is vele, nem pedig otthagyta a sarokban míg számítógépezett vagy akármi.
Juhuj,máris látom lelki szemeim előtt a tigrisanyát és a baromira elkényeztetett lányodat is 2-3 év múlva =/
Túlreagálod és ha ilyen a sítlusod a sráccal én is utálnálak az ő helyében.-de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!