Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan deríthetem ki, hogy...

Hogyan deríthetem ki, hogy szexuálisan zaklatott egy családtagom?

Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 00:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
A zaklatás ténye nagymértékben függ attól, hogy kinek a részéről nyilvánul meg az annak tartott viselkedésforma. Ugyanis, ha egy nő kifesti magát, kivillantja ezt vagy azt a testrészét, és ezt a célszemély értékeli, esetleg meg is mondja, az nem zaklatás. Ha más (mondjuk egy húsz évvel idősebb férfi) érzékeli, és esetleg meg is mondja, az már ZAkLATÁÁÁÁÁÁS! :D
2013. máj. 29. 12:40
 12/16 anonim ***** válasza:
11%
ez is személyfüggő... van olyan nő, aki szerint már az is zaklatás, ha megnézed az általa(!) kihangsúlyozott testrészeit...
2013. máj. 29. 14:26
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
Én pl. a nagy barna őzike szemeimet szoktam még festékkel kihangsúlyozni, meg is szokták dícsérni, és fiúkák érdekes sehol semmi zaklatás csak bók. Lányokat pedig bújtassuk csadorba, nehogy kivillanjon már ez vagy az, mert a fiúkák nem tudják kúlturáltan kezelni a látottak miatt gerjedt érzelmeiket. Ja és ilyenkor lehet ezért a nőket hibáztatni, hogy biztos direkt öltöztek fel így, hogy a fiúkákat kínozzák. Mert nem arról van szó, hogy a fiúkákban legalább 20%-kal több férfinemihormon van és azért szexnek látják az egész világot.
2013. máj. 31. 16:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha az áldozat nő, előfordulhat a viselkedésének olyan irányú megváltozása, hogy szokatlanul agresszív lesz a férfiakkal szemben.
2013. máj. 31. 16:10
 15/16 anonim ***** válasza:
29%
a kérdezőnek fogalma sincs, hol tette fel a kérdést...
2013. jún. 3. 05:25
 16/16 söjtör válasza:

A kiinduló kérdésre a válasz:

- Megpróbálsz visszaemlékezni, ez vagy sikerül, vagy nem. Vagy sikerül, de lehet hogy az agyad utólag gyátotta le a 'megrendelést'.

- Megkérdezed a családtagokat.

- Megkérdezel olyanokat, akik ismerték régebben is a kérdéses családtagokat. Ha olyat kérdezel meg aki utálja a kérdéses rokont, az garancia lehet gyanúd megerősítésére.

- Esetleg megkérheted párodat hogy játszátok el a zaklatást. Közben próbálhatsz rokonaidra összpontosítani - előbb utóbb csak összejön egy emlék...

Ha olyan elméket is szeretnél ahol ufók zaklatnak, ahhoz sokat kell olvasni ufós elrablási esetekről, lehetőleg elalvás előtt. Utána a sötétben odaképzeled az ufót a szobába... menni fog.

2013. jún. 3. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!