Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mennyire összetartó a családot...

Mennyire összetartó a családotok? Ha nem az, miért nem?

Figyelt kérdés

2013. máj. 23. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon!Jóban-rosszban együtt vagyunk....mi mindíg mindent megbeszélünk és orvosoljuk a problémát.
2013. máj. 23. 19:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Vagy nagyon, vagy sehogy.

Az anyámmal nincs semmilyen kapcsolatom évek óta, előtte sem lehetett rá számítani. Ezt nagyon nem akarom kifejteni, mondjuk úgy hogy nem anyatípus. Ha nyers akarnék lenni, nem is embertípus. Apám sem volt jobb, de ő már meg is halt.

Tesóimmal viszont pont ezért mindig összetartóak voltunk. Nem is volt más lehetőségünk jobban meggondolva.

Férjem családja, szülei tünemények szerencsére. Most látom mi maradt ki régen.

2013. máj. 23. 19:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem. Anyam hibbant es csak en vagyok mellette. A tesoim elvannak magukba, nem nagyon erdeklodnek. A nagymamam belefaradt az allando civodasokba. Remelem az en csaladom mas lesz. Tenni fogok erte.
2013. máj. 23. 19:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Semennyire, az keresztanyámék sz*rháziak mind a 4en, anyám ki nem állhatja fater viselkedését, egyedül a családunkban hugom keresztszülei normálisak, Ők azt vallják két keresztgyerekük van én és tesóm

20/F

2013. máj. 23. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:

A szűk családot tekintve a hétköznapokban nem igazán, de ha baj van, akkor nagyon.

A tágabb családot nézve pedig semennyire. Mondjuk sajnos már nem is maradtunk túl sokan a családban...

2013. máj. 23. 19:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha bajban vagyok, a szüleimre számíthatok, de ha valakin le kell verni a port, én vagyok az, aki a családban a ranglétra, a hierarchia legalján helyezkedik el, ezért az összes car a nyakamba zúdul. Úgyhogy nem mindig jó a szüleimmel az élet, testvérem meg nincs. A nagyszüleim is ilyenek. A másik nagymamámra viszont bármikor számíthattam, meg az az oldal összetartóbb, ott van néhány ember, akikre tudom, hogy számíthatok:)
2013. máj. 23. 20:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem igazán. A család legtöbb tagjának sajnos a társadalmi elvárások meg a külcsín-tökéletesség fontosabb, mint a családtagok érzelmei. Tágabb családban meg 1xűen kivételezett a nagyanyám a nagybátyámmal, hazudozások, miegyebek voltak.
2013. máj. 24. 00:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Elég sokan vagyunk (a "kis családban") de teljesen egymástól külön vagyunk, nem beszélgetünk, nem is vagyunk jóban egymással, összetartás nulla. Fogalmam sincs, miért van így ,de nekem ez tűnik normálisnak, mivel mindig is ezt a példát láttam.
2013. máj. 24. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!