Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Megteheti a nagynéném?

Megteheti a nagynéném?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy sráccal, együtt vagyunk egy ideje. Ismerem már, hogy milyen, nagynéném viszont csak akkor értesült róla, amikor kiraktuk fészre egy hete, hogy kapcsolatban. Ma rám írt a nagynéném, aki Angliában lakik és csak évente egy hetet látom, hogy ő nagyon kiismeri már az embereket, nem tetszik neki a párom és írni fog neki fészen, hogy hagyjon el, mert én jobbat érdemlek (azzal dobálózik, hogy sok olyan kép van fenn, amin más lányokkal látható, és szerinte nőcsábász)- A barátomnak mellesleg én vagyok a 3. barátnője, előttem is CSAK komoly, legalább fél éves kapcsolatai voltak. Nekem is nagyon sok fiú haverom van, nagyon sok képen velük szerepelek, ezek szerint rib*nc vagyok? A párom a legőszintébb ember a világon, és ezt nem csak úgy mondom.

Szó mi szó: van joga a nagynénémnek levelet írni? Jogos a felháborodása? Ti mérgesek lennétek? Megharagudnátok? Hogyan reagálnátok?

2012. dec. 30. 19:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagynénit törölném, tiltanám facebookról, és a kapcsolatot se nagyon ápolnám vele, mert utálom az olyan embereket, akik azt hiszik, mindenhez közük van, és az ő dolguk rendbe tenni más elrontott életét a saját eszközeivel az illető ellenkezése ellenére is..Fúj, még így olvasva is kiveri a biztosítékot..
2012. dec. 30. 21:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Végül írt a néni?
2013. máj. 16. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!