Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan esett rosszul a...

Jogosan esett rosszul a sógornőmtől, hogy valamit megbeszéltünk de más lett belőle?

Figyelt kérdés

Még nyáron megbeszéltük,hogy idén együtt menjünk el nyaralni.A sógornőm+férje+gyerekük, férjem+én+gyerekünk.Még késő ősszel is szóba került, hogy februárban akkor vissza térünk rá és nézünk helyet.Pár napja kiderült,hogy az ő férje bátyjáékkal lefoglalták a helyet ahová mennek.

Tök rosszul esett az egész.

febr. 1. 14:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a saját családomal nyaralok ez én férjem és gyerekem sokal jobb igy Oda megyünk ahová szeretnénk .
febr. 1. 18:19
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudom, én szeretem a sógikat, sóginőket, de napokig együtt jönni-menni... engem kifejezetten feszélyezne. Nem lehet, hogy a sógornődet is, csak nem akarta mondani? Ha mástól hallottad, biztos, hogy mennek a sógoráékkal, vagy csak hamis információval próbáltak titeket lerázni?
febr. 2. 00:00
 23/30 anonim ***** válasza:
48%

Én csak azt nem értem, miért esett rosszul egyáltalán.

1. Ők fizették volna az egészet, és nektek most nincs pénzetek nyaralni,

2. Megígérte, hogy a közös nyaralást azzal tölti, hogy bébicsőszködik a gyereketek mellett, hogy ti a férjeddel kettesben romantikázhassatok

3. Annnyira nem bírod elviselni a saját családodat, hogy mások társaságára is feltétlenül szükséged van ahhoz, hogy jól érezd magad

Ha a fentiek közül egyik sem, akkor végképp fogalmam sincs, miért probléma, hogy a saját családoddal nyaralj, és ne a sógornődékével.

Az ilyen nagy közös nyaralások csak akkor sülnek el jól, ha közös mentalitású és érdeklődési körű emberek mennek együtt - mert egyébként sok kínos feszengés, vita és sértődés lesz belőle. Egyszer voltam így "naaagy közös családi" nyaraláson, soha többet.

febr. 2. 06:46
 24/30 anonim ***** válasza:
83%

Elég fura húzás, főleg nem szólni róla utólag sem, le kellene vonni a következtetést, hogy lehet, a sógornő veletek ment volna, de a férje nem...nem tudhatod, és igazságot sose fogod megtudni.

Én eleve nem értem, mi a fenének összeragadni valakikkel, látod, még le se foglaltátok, és már keserű a szád a nyaralásra gondolva...Inkább örülj, hogy nem kell mással menni! A nyaralás nem pont arról szól, hogy a sjaát családoddal kicsit együtt legyél és valami jót, nem hétköznapit csináljatok együtt, pláne, ha csak évente 1x tudtok menni ilyenre? Ha ennyire nem tudtok magatokkal mit kezdeni, akkor épp ideje ezen javítani.

febr. 2. 07:38
 25/30 anonim ***** válasza:
46%
Mástól tudtátok meg. Lehet, hogy nem is igaz. Kérdezzetek rá élőben, egyenesen. Mind a négyen legyetek jelen a megbeszélésnél.
febr. 2. 10:13
 26/30 anonim ***** válasza:
15%
"az ő férje bátyjáékkal lefoglalták a helyet" - Hány fiútestvére van a férjednek?
febr. 2. 10:15
 27/30 anonim ***** válasza:
83%
26: szerintem a sogorno ferjenek a batyjarol van szo. Legalabbis az en ertelmezesemben.
febr. 2. 10:47
 28/30 anonim ***** válasza:
19%
27 - 26. vagyok. Ő szerintem a kérdező férje, ha nincs több fiútestvér. Én meg így értelmezem.
febr. 2. 11:28
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Na, mi pl ezért nem szervezünk közös családi nyaralásokat, mert tuti lesz valaki, aki hisztizik, akinek ez nem jó, aki azon akad fenn és sorolhatnám.

Mindenki szervezi magának, és ha épp egy városba megyünk, akkor találkozunk (volt rá példa). Sokkal egyszerűbb, és nincs a kavarás.

febr. 2. 14:09
 30/30 anonim ***** válasza:
38%
A sógornőd férje a bátyjával keresztbe szervezte azt, amiben megállapodtatok, majd te ezek után nem a sógornőd férjére, hanem a sógornődre haragszol. Mintha csak keresnéd az ürügyet, hogy haragudhass a sógornődre. Bocs, de ilyen emberrel én se nyaralnék közösen.
febr. 3. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!