Mit gondolnátok és hogyan viselkednétek a továbbiakban egy ilyen rokonnal?
Figyelt kérdés
Viszonylag közeli rokon, aki évtizedeken keresztül hivatalos volt hozzád vendégségbe (Karácsony, Húsvét, szülinap, névnap), mindig szépen meg is jelent, majd amikor a szóban forgó rokon önálló életet kezd a családjával és saját otthona lesz, akkor a közös tág családotokon belül egytől egyig mindenkit meghív kivéve titeket. Zárjuk ki az összeveszés és a harag lehetőségét, tehát alapvetően nem indokolja semmi a rokon viselkedését.nov. 28. 23:28
11/15 anonim válasza:
1. Pl. csak 10-en férnek el normálisan náluk az asztalnál.
2. Nem érez téged közelinek, annak ellenére hogy a szülei közeliek hozzátok.
3. Valami történt és oka van rá hogy nem kedvel
4. bármi egyéb? kérdezd meg
12/15 anonim válasza:
Nekem is van olyan rokonom, akit nem hívok meg, noha anno egészen sokáig jártunk hozzájuk.
Azért nem hívom meg, mert attól, hogy menni KELLETT hozzájuk is, nem kedvelem őt, és magamtól nem keresném a társaságát. Semmi egyéb okom nincs rá, de ez épp elég.
Felnőttem, nem kell csak azért meghívnom pl magamhoz, mert anyámék kedvelik. :)
Ja, és semmi rosszat nem tett amúgy, semleges a viszony, de nem fogom keresni a társaságát, ha rokon, ha nem.
13/15 anonim válasza:
Olyanokat is meghívott, akik neki távolabbi rokon, és nincs is szorosabb kapcsolata? Ha igen, én egy találkozó alkalmával felvetném neki.
14/15 anonim válasza:
13# Nem valószínű, hogy fognak találkozni, ha nem hívják meg. Legfeljeb az utcán véletlenül. Felhívnám, vagy írnék neki, megjegyezve, hogy nem tolakodni akarok hozzá, mert elfogadom, nem gond, csak szeretném tudni, hogy én miért nem vagyok hívva.
15/15 gungasam válasza:
A rokonait nem válogathatja meg senki de a vendégeit igen. Egy nagyon apró "szálka" is elég lehet ahhoz , hogy többé nem óhajtja a szeme elé kerülésedet. Hasonló cipőben járok-jártam azzal a különbséggel, hogy én jól ismerem negligálásom okait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!