Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Az igaz, hogy III. Vlad...

József Kálmán kérdése:

Az igaz, hogy III. Vlad havasalföldi fejedelem, azaz Karóbahúzó Vlad és IV. azaz Rettegett Iván, Batu Kánnnak és ugye ezzel együtt nagyapjának, Dzsingisz Mongol Nagykánnak is a leszármazottjai?

Figyelt kérdés

szept. 3. 14:46
 1/3 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Végigpörgettem a moszkvai fejedelmeket, de nem látom hogy bármelyikük is tatár hercegnőt vett volna feleségül.
szept. 3. 14:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Itt a származásánál kifejtik valamennyire ezt az elméletet is:

[link]

De Vlad jó néhány generációval később élt, és a fenti linken is inkább a kun származást valószínűsítik az ősénél is.

szept. 3. 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én azt hallottam/olvastam hogy Dzsingisz Kán annyi nőt csinált fel a portyázások alatt hogy fél európa az ő leszármazottja.

Bárkit ragadunk ki a történelmünkből,nagy eséllyel valamelyik felmenője erőszak áldozata volt.

szept. 3. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!