Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mennyi pénzt illik adni...

Mennyi pénzt illik adni lakodalomba, első unokatestvernek? Jó kapcsolatban vagyunk

Figyelt kérdés

aug. 18. 09:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Meg vagyunk hívva mindenre igen
aug. 18. 15:24
 12/19 anonim ***** válasza:
20%

Mondjuk vidcc kategoria az h annyit adj amennyibe kerultel VENDEGKENT a parnak ...

Most vendeg vagyok vagy olyan aki ek ki kell fizetnie a ellatast??

aug. 18. 19:09
 13/19 anonim ***** válasza:
65%
Én amúgy nem értek vele egyet, mert engem nem érdekel az esküvősdi, de szerintem 50/fő a minimum. Egy főre kb. ez az ellátás, én ezt kifizetném, kifizetem, ha úgy van.
aug. 18. 19:28
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyeztess a szüleiddel, többi unokatestvérrel. Ez a te anyagi helyzeted és a helyi (családi) szokások függvénye, én 40k-t adtam most
aug. 18. 19:52
 15/19 anonim ***** válasza:
69%
Amennyit megbanas nelkul te ra tudsz szanni. Ha 20 ezer, akkor annyi, ha 100 ezer akkor annyi. Senki sem varja el, hogy eron felul adjal. Amit jo szivvel nekik tudsz adni.
aug. 18. 20:13
 16/19 anonim ***** válasza:
75%

Pár napja volt az esküvőnk (kis 20 fős összejövetel közeli családtagokkal, pár baráttal) , és gondoltuk hogy páran majd adnak borítékot, de nem foglalkoztunk vele, nem ez volt nekünk a fontos.

Mindenkitől kaptunk borítékot, a legkisebb összeg 30 ezer forint volt, és ez is volt az átlag.

DE

Egy pár embernél nagyon fájt a szívünk, mert tudjuk hogy ki milyen helyzetben van, és nagyon fájt a szívünk hogy ennek ellenére ennyit beletett. Komolyan mondom ha egy jelképes ötszázast, ezrest bele tett volna is megmelengette volna a lelkünket. De ha nem adott volna semmit sem említjük meg. Ott voltak, körbevett a szeretet és szuper volt. Nem volt a fókuszunk a pénzen. Persze jól jön:) de ha jó a kapcsolatotok, ez nem számít.

Remélem valamelyik része hasznos a számodra a válaszomnak.

aug. 19. 00:29
 17/19 anonim ***** válasza:
57%

16-osnak!

Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek sok szeretettel!

Tapasztalatom szerint egy házasság tartóssága az esküvő külcsín-belbecs arányán is nagyban múlik.

aug. 22. 15:19
 18/19 anonim ***** válasza:
16-osnak gratulálok szeretettel, és legyetek igazán nagyon boldogok!
aug. 27. 14:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Jaj, kellemesen meglepett hogy írtatok nekem nagyon szépen köszönöm!:) (16-os vagyok)
okt. 29. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!