Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit kéne ilyenkor csinálnunk?

Mit kéne ilyenkor csinálnunk?

Figyelt kérdés
Röviden összefoglalva annyi, a helyzet, hogy édesanyám meghalt 7 éve, és ettől fogva édesapámnak az anyósa lakik velünk mivel ő főz ránk, vasaló ilyenek. Nagymamám azt mondja, hogy még 3 évet velünk akar lakni, viszont apám eltudná látni a mosás, vasalást, illetve testvérem is lassacskán tud főzni. Apám,a testvérem, és én úgy gondoljuk, hogy nyáron hazamehet, viszont ahogy írtam is ő még 3 évet maradni akar. Mit csináljunk, félek, hogy összevesznek

2024. jún. 9. 14:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én 13 évesen elláttam a háztartást segítséggel, miután ketten maradtunk anyám halála után és apám dolgozott.

Nem éltek nagyszülők. hétköznap este megfőztünk, amikor teli volt a szennyes, indítottam a mosást, hétvégén közösen takarítottunk.

Bár apám sem egy életképtelen h.re :D

2024. jún. 10. 07:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Ti nyilván még eltartott gyerekek vagytok, szóval ebben egyedül apukátoknak van szava. Ha ő akarta volna, akkor anyukád halála után oda se engedte volna a nagyit.

Egyébként meg a nagyi fog évről évre jobban rátok szorulni, mert öregszik. Simán lehet, hogy 3 év múlva azért nem költözik el, mert akkor már neki kell a segítség. És valljuk be, nagy parasztság lenne kidobni az otthonotokból, ha előtte 10 évig (vagy akár csak mostanáig: 7 évig) hagytátok, hogy ott lakjon és kiszolgáljon titeket.

2024. jún. 10. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!