Pont mint a Modern családban. Mit tennél heteró Istenfélőként ha otthon a családban megkell nézni a meleg esküvői videót?
Figyelt kérdés
jún. 8. 19:33
12/27 anonim válasza:
13 Ha valaki férfival hál együtt, úgy, ahogy asszonnyal szoktak együtt hálni, ez utálatosság, amelyben mindketten részesek, ezért meg kell halniuk, vérük visszahull rájuk.
13/27 anonim válasza:
27 A férfiak hasonlóképpen abbahagyták az asszonnyal való természetes életet, egymás iránt gerjedtek vágyra, vagyis férfi férfival űzött ocsmányságot. De meg is kapták tévelygésük megszolgált bérét.
14/27 anonim válasza:
Sok helyen tárgyalja a biblia ezt a témát.
15/27 anonim válasza:
@14, meg sok helyen csak utalgat rá. Mondjuk Dávidnak is volt egy "jó barátja", aztán mégis isten kis kedvence volt.
16/27 anonim válasza:
#10 meg elvileg a hívőknek sem lenne szabad ítélkezni, de mégis ők a leggonoszabbak az álarcuk alatt.
17/27 anonim válasza:
Mennél alázatosabb, annál gyalázatosabb...
Nekem az az igazi hívő, aki nem képmutató és aki a másik embert elfogadja annak,aki és amilyen.
Pap bácsiknak sem hiszek éppen ezért,mert semmi szükség közvetítőre Isten és én közöttem, sem jóban,sem rosszban.Megbeszélem vele amit jónak látok és meghallgat, akkor is, ha nem csúszok mászok a templomban,körmeneten és nem ájtatoskodom kígyóként.
18/27 anonim válasza:
10/17! Eljön ítélni élőket holtakat! Kicsit ásd bele magad.
19/27 anonim válasza:
15/18! A saját lelki ismeretedet magyarázhatod magadnak. A biblia sok helyen elítéli. Tudom ti még a bibliában is homárokat láttok!
20/27 anonim válasza:
17/19! Elfogadják a hívők, de nem tartják helyesnek. Nagy külömbség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!