Lázongó keresztapa ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Azt hajtogatja, hogy hozzánk költözik a barátnõjével2024. máj. 28. 12:31
1/16 anonim válasza:
Felébreszted, hogy rosszat álmodott.
3/16 anonim válasza:
A ház tulajdonosa vagy van bármi köze neki a ti házatokhoz? Ha nincs nem költözhet csak úgy oda ha nem akarjátok.
4/16 anonim válasza:
És ha hajtogatja, akkor mi van?
5/16 anonim válasza:
És ha én is azt mondom nekem is elhiszed?
6/16 anonim válasza:
Én is odacuccolok hozzátok, jó?
7/16 anonim válasza:
Mondogassa, kit érdekel?
A baj akkor van, hogyha pl a szülődé az ingatlan és haszonélvezet mert ő viszont a beleegyezésed nélkül is engedheti hogy odacuccoljon.
Az ő háza, az lakik ott, akit ő szívesen lát, akkor is, ha te nem.
8/16 anonim válasza:
Kihagytad a kérdésből azt az alapvető információt, hogy a "lázongó keresztapának" van-e tulajdonrésze az ingatlanban, és ha esetleg igen, van-e rajta bárkinek haszonélvezeti joga, illetve ha igen, akkor a haszonélvezeti joggal rendelkező személynek mi az álláspontja erről a költözésről.
Enélkül nem lehet megmondani, hogy van-e joga odaköltözni.
9/16 A kérdező kommentje:
Tulajdonjoga nincsen.
A központban lakunk, van egy birtoka a falunk végében
2024. máj. 29. 16:59
10/16 anonim válasza:
Írhatnál részleteket, mert így nem lehet érdemben válaszolni. Ha nem az ő tulajdona, akkor egyáltalán hogy merült ez fel? Pláne, hogy a barátnőjével. "Hozzátok" - szüleid házában/lakásában élsz? Szüleid döntik el egyébként, ha így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!