Fiúk, lányok! Milyen a kapcsolatotok az első unoka testvéreitekkel? Vagy gyerekként milyen volt? Mennyi első unoka tesótok van?
Anyam reszerol egy unokatesom van, majdnem 1 idosek vagyunk. Gyerekkent kb havonta 1szer talalkoztunk. Kb altalanos iskola vege fele szetmentek az o szulei es azota megszakadt a kapcsolat. Lehet hogy telebeszeltek otthon a fejet vagy nem tudom de nem latogatta a mamat az biztos es minket sem keresett. Iskolas koromban lattam a buszon neha de azota nem, allitolag hazas es gyereke is van de egyaltalan nem ismerem oket.
Apam reszerol 3 unokatesom van, veluk jo a kapcsolatom, a 2 idosebbikkel szinte mintha testverek lennenk. A kisebbik az regota kulfoldon van ezert ritkan talalkozok vele es miota en is kulfoldon vagyok csak mas orszagban, igy mar evek ota nem lattam. A 2 idosebb testverevel viszont mindig talalkozok mikor Magyarorszagra latogatok.
Apám részéről 6 első unokatesóm van, anyám részéről 2.
Az apaiak mind idősebbek tőlem 1-8 évvel és ők viszonylag messze laktak gyerekkorunkban (120 km-re Pesten, mi lenn vidéken). Viszont mindig az egész nyarat lenn töltötték nálunk falun (én, anya, apa és apa szülei 1 nagy házban laktunk ahol simán elfértek még ők 6-an is). Szóval olyan tini koromig jó volt nagyon a kapcsolatunk. Aztán felnőttünk, mindenki ment minden fele, többen külföldön élnek. Van akivel évek óta nem találkoztam/beszéltem. 2-vel szoktam pár havonta váltani üzenezet.
Az anyai ági unokatesók fiatalabbak tőlem 3-4 évvel. És ők a szomszéd faluban laktak tehát nagyon sokat voltunk együtt gyerekként. Nyáron rengeteget voltunk együtt plusz év közben is minden második hétvegén együtt voltunk a közös nagyszülöknél (ők is abban a faluban laktak ahol én, 1 utcával arrébb). Mára már ők is felnőttek, de a jó kapcsolat megmaradt, az egyikkel heti szinten beszélek messengeren, de talalkozni is szoktunk minden hónapban a családi összejöveteleken (névnap, szülinap, karácsony stb.. minden ünneplünk).
Főképp semmilyen, pont egy tucatnyian vagyunk. :)
Egyik sokat volt nálunk nyaranta és kb egy idősek vagyunk, vele néha szoktam beszélni, egy időben elkezdtük jobban tartani a kapcsolatot, de valahogy nem ment. Hárman laknak anyum szomszédjában, velük olyan havonta/két havonta váltok néhány szót. Van egy baba, akivel egy faluban lakunk, vele kb hetente találkozok, de ő ugye még pici. Többieket meg látom évente kb., akkor szoktunk beszélni valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!