Rokonoknál gáz csak emiatt felmenni az emeletre?
Figyelt kérdés
Szóval van egy földszint és egy emelet. Mindenki (Unokabátyjáim és egyikük barátnője) a földszinten van, a felső szinten van két szoba, de jelenleg senki se használja.
Itt töltök most néhány napot, szerintetek nem ciki, ha inkább az emeletre megyek fel mosdóba?
Én nekem is a földszinten van berendezve szoba.
(N/21)
ápr. 17. 22:26
12/15 anonim válasza:
Aki nem szokott wc-re menni annak zavaró lehet, ha más igen.
13/15 anonim válasza:
6-os. Most van kedvem eszmét cserélni. Melyik része hülyeség? Kifejted?
14/15 anonim válasza:
Ha az emeleten semmit sem használnak, akkor csak úgy nem illik felmenni. Mindenképpen kérdezd meg, hogy lehet-e használni. Lehet, hogy van valami oka, hogy az egész emeletet nem használják.
15/15 anonim válasza:
Őszintén engem zavarna.
Nekünk is 2 wc-nk van, az egyik van kinevezve vendégmosdónak a másikat nem szoktuk felajánlani és zavarna ha valaki bemenne.
De ezt ugye hogy mondod meg hogy ne legyen sértődés...kínos szitu, én a helyedben nem kérdeznék rá. Használd azt amelyiket az érkezésedkor megmutattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!