Mit tehetek ez ellen és ezzel szemben?
A rokonság állandóan a p*námban turkál. “Mikor szülsz?! “Mikor lesz már gyerek?” Kifutsz az időből! “ Borzasztó! Mintha csak erre lennék jó. Mintha csak egy gazdatest lennèk. Egyèbkènt is k*rvára senkinek semmi köze hozzá. Nem is èrtem, hogy mernek ebbe beleavatkozni. Jó, hogy nem màr majd a d*gàst is megmutatjàk, mert szerintük nem vagyunk kèpesek gyereket csinàlni.
Mièrt csinàljàk ezt a nőkkel?! Ez annyira dühítő. De még dühítőbb, hogy alapjáraton bennem volt a szándék a jövőben úgy éreztem, de aztán mióta folyton a pofámba tolják erőszakosan, azóta teljesen kiábrándultam és taszít az egész gyerekvállalás, köszönhető ez leginkább a gyökér anyósnak első helyen.
Anyukám, te biztosan egy belevaló kis csaj vagy. Megkérdezhetem az életkorodat?
Tudod az őseid, és rokonaid biztosan régimódiak, egy időben szinte minden szülő, és nagyszülő unszolta a fiát, vagy lányát, hogy... "mikor lesz végre unoka?" Persze nem lehet erőltetni, de egy idő után újra szeretnék hallani a gyermek zsivajt a házban, és ki ne szeretne nagyszülő lenni, ha már a saját gyermekei felnőttek, és kirepültek a házból, de nah.. Tulajdonképpen egy szép napon lehet te is szeretnél majd unokákat, ha lesznek gyermekeid, és felnőnek. Gondolj bele, létrehoztak, hogy a család ne haljon ki, és fenn maradjon, és azt várják tőled, hogy szülj gyermeket, és legyen aki tovább viszi a vérvonalat. De ők nem gondolnak bele, hogy te mit is akarsz pontosan. Nem bántás, vagy zaklatásként teszik, de még csak észre sem veszik magukat. Te pedig rögtön azt érzed, hogy rád akarják erőszakolni a dolgot akaratod ellenére, de tévedsz. Nem, ők nem is tudják, hogy ezzel csak kikészítenek idegileg, és abban a tudatban vannak, hogy beadod a derekad, és lesz egy unoka.
A megoldás, hogy nyugodt körülmények között beszélsz velük, hogy még nem állsz készen egy gyermekre, és szépen megkéred őket, hogy egy jó darabig hagyjanak ezzel békibe, és talán megfogják érteni a dolgot. Ha mégse, akkor meg ne figyelj oda rájuk, mert ők sem figyelnek arra, amit mondasz. Mást nem tehetsz, de mindig az őszinte beszélgetés a megoldás. Mond meg, hogy majd lesz gyermek ha készen állsz, és úgy gondolod, hogy jöhet az a baba.
Simán vissza kell válaszolni, hogy köszönöd szépen az érdeklődést, hetente ötször d*gtok, de majd a jövőben jobban odafigyelsz rá, hogy a picifia gyakrabban élvezzen beléd.
Garantáltan lesokkolod vele a mamát, többet nem turkál a méhedben. :D
Én megmondtam a harmadik ilyen után, hogy köszi, iszonyú jókat szexelünk, de jobban szeretem a végén inkább lenyelni a spermiumot, mint magamba engedni... :D
Többé nem kérdeztek rá a gyerek-témára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!