Unokatestvérem beelőz az esküvőmmel?
Idén nyáron, augusztus 31-én tartjuk az esküvőnket. A vőlegényem decemberben kért meg, és az egész család tud már az eljegyzésről és a dátumról is. A templomi szertartást vidéken tervezzük, mivel ott kereszteltek engem.
Nos a probléma. Van egy unokatestvérem, aki pár évvel idősebb nálam. Neki már volt egy eljegyzése, amit felbontott a vőlegénye, azóta elment szerintem egy kétségbeesett irányba. 2023 októberében jött össze egy nála 20 évvel idősebb, igen furcsa férfival. Amikor februárban bemutatta nekünk még szó sem volt eljegyzésről, viszont egy héttel később bejelentették az egész családnak, hogy kereken két héttel az én esküvőm előtt tartják az ő esküvőjüket ugyanazon a helyszínen. Nem tudom, jogos-e ezen ennyire kiborulnom? Kicsit úgy érzem, hogy be akart előzni és azon is elgondolkodtam, hogy emiatt a templomit mégsem tartom ugyanott.
Köszönöm ha elláttok pár jó tanáccsal!
Ettől még lehet egészen egyedi és különleges, szép esküvőd.
Akár más templomot is választhatsz, addig van még idő.
Nálunk ugyanez a sztori van!
Mi elöbb bejelentettük az esküvő időpontját helyszínét,unokatesóm azvakkor 3 hónapos kapcsolatával kb 2 hónappal késöbb. Ugyanazon a helyszínen lesz,sőt még a zenész is ugyanaz lesz. Csak ők most hétvégén tartják mi hónap végén.
Már akkor szólt testvérem-szüleim sajnos nem élnek-h ő nem megy el,mert a testvére esküvőjére megy. A mamám is jelezte hogy ő se megy,mert mégiscsak én vagyok a vérszerinti unokája,őt szereti de mégis csak a nagybátyámnak csak nevelt gyereke(2 éves kora óta van a családban). Megy a balhé még most
is,mért nem mennek ők ott voltak a nővérem esküvőjén,tudták nagyon jól hogy a mama sose szerette az unokatestvéremet stb... pedig aztán míg egyetemmel próbálkozott(ott hagyta) mama rendszeresen támogatta anyagilag. Nekem nem kellett mert én helyi fősulira jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!