Unokatestvérem beelőz az esküvőmmel?
Idén nyáron, augusztus 31-én tartjuk az esküvőnket. A vőlegényem decemberben kért meg, és az egész család tud már az eljegyzésről és a dátumról is. A templomi szertartást vidéken tervezzük, mivel ott kereszteltek engem.
Nos a probléma. Van egy unokatestvérem, aki pár évvel idősebb nálam. Neki már volt egy eljegyzése, amit felbontott a vőlegénye, azóta elment szerintem egy kétségbeesett irányba. 2023 októberében jött össze egy nála 20 évvel idősebb, igen furcsa férfival. Amikor februárban bemutatta nekünk még szó sem volt eljegyzésről, viszont egy héttel később bejelentették az egész családnak, hogy kereken két héttel az én esküvőm előtt tartják az ő esküvőjüket ugyanazon a helyszínen. Nem tudom, jogos-e ezen ennyire kiborulnom? Kicsit úgy érzem, hogy be akart előzni és azon is elgondolkodtam, hogy emiatt a templomit mégsem tartom ugyanott.
Köszönöm ha elláttok pár jó tanáccsal!
Fura, hogy ugyan azon a helyen akarja. Miért??? Az se nagyon jó, hogy 2 héttel korábban. Egy esküvő a vendégeknek is nagy blama és anyagi kiadás. Nem szerencsés, senki nem jár vele jól.
A vendéglistátok is egyezik?
És akkor mivan?
Mi közöd neked az ő esküvőjéhez, már ne is haragudj? Szimplán csak olyanon hisztizel, aminek semmi létjogosultsága.
Ők esküdnek ekkor, ti akkor. Ennyi a nagy helyzet.
Elég furán tetted fel a kérdést amúgy, a TE esküvődet az unokatesód nem tudja megtartani, csak a sajátját.
De azt nem értem, mi a gond azzal, hogy ugyanott lesz, nálunk pl. egy házasságkötő terem van, egy templom, ill. egy étterem és a suli ebédlője. Az itteni esküvőket mind egy helyen tartják, a lagzi meg vagy az étteremben, vagy a suli ebédlőjében van. Tudom, tudom, csak azért van így, mert minden menyasszony a másikat utánozza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!