Igaz, hogy a legtöbb rokonnak akkor jön ki a valódi énje, ha örökségről van szó?
"Neked meg egy jó tanács: úgy szeresd a gyereked, hogy majd ő fogja kiválasztani az otthont ahova majd bedug, ha terhes leszel neki öreg korodban"
Úgy szeretem. Én nem is akarom, hogy engem otthon ágytálazzanak évekig a gyerekeim, volt a férjem családjában ilyen, na ne. Egyébként, én pl. az anyósom ápolnám ideiglenesen, mert ő anyám helyett anyámként viselkedik, megérdemli. Ez ilyen, a gyerekek szeretetét bizony ki kell érdemelni.
"És tudod bennem volt annyi, hogy nem hagytam magára egy haldoklót. Nekem nem vette volna be a gyomrom"
De apád gyomra azért bevette, hogy bántalmazzon és tönkrevágjon, fura, hogy ez szerinted rendben van.
Egyébként, én nem haragszom a szülőmre, hát nem láttam évek óta, kb. olyan, mint egy idegen, teljesen közömbös. Szóval így a halála is az lenne, ahogy nyilván neki is közömbös lenne a tizedik szomszédé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!