Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Talàlkozzak egy olyan rokonnal...

Talàlkozzak egy olyan rokonnal az ünnepekkor, aki legutóbb ordított velem?

Figyelt kérdés

Tavaly karácsonykor történt az eset, unokatestvéremmel. Mindig a nagyszülőknél gyűlünk össze.

Tavaly éppen rosszul voltam, valami vírusos betegséget kaptam el. Korábban elmentem lefeküdni de még órákig nem tudtam elaludni mert az uncsi berúgott és hangosan ordítozott. Másokat nem zavart de én èpp rosszul voltam ezért lementem neki szólni. Nem értett belőle semmit, ezért bevallom kissè felemeltem a hangomat hogy felfogja. Erre még jobban elkezdett velem üvölteni majd nekem akart jönni, nagybátyám állította le.

Hozzáteszem hogy nő vagyok ő meg férfi. Másnap utána bocsánatot kert de Nagyon ijesztő volt illetve gyakorlatilag meg akart ütni egy nőt.

Azóta nem mertem vele egy légtérben lenni, találkozni, most 26-ÁN lenne jelenésem a nagyszuloknel de nem biztos hogy elmegyek. Nagyszülők szerint lépjek már túl rajta, mert hiszen bocsánatot kért.

Szerintetek?

30N

2023. dec. 24. 13:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne alkesz családtagom, akkor már nem lenne.
2023. dec. 24. 16:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéne
2023. dec. 24. 23:11
 13/16 anonim ***** válasza:
52%
Lehet hogy már ezerszer megbánta és nagyon szeretne bocsánatot kérni, soha nem tudhatod.
2023. dec. 25. 10:23
 14/16 A kérdező kommentje:
13: hajrá, kérjen, lehetősége van rá bármikor. Megvan neki a számom.
2023. dec. 25. 11:37
 15/16 anonim ***** válasza:
52%
Már bocsánatot kért, nem tudom miért drámázol. "Másnap utána bocsánatot kert..." - te magad írtad.
2023. dec. 25. 11:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes hogy sokaknál a Karácsony a bebaszásról, buliról szól...

Nem az mi is megiszunk 1-2 felest, meg vacsora mellé egy pohár bort...

De bebaszni és balhézni? A szeretet ünnepén?

Újévkor még oké hogy kirúgnak a hámból.

2023. dec. 27. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!