Szeretitek a házastársatok testvérét, vagy testvéreit?
Férjemnek 2 húga van. A fiatalabbikat nagyon szeretem, egy végtelenül kedves, helyes nő, jól kijövünk egymással, a 10+ év korkülönbség ellenére is (én vagyok az idősebb, a hugi késői gyerek volt, a férjem is 14 évvel idősebb nála).
A férjem másik húgát nem ismerem, ő külföldre költözött még a megismerkedésünk előtt és azóta nem jött haza, megszakította a kapcsolatot a családjával.
Párom egyke, csak 2 unoka testvére van, de azokat nem szeretem, a párom se szereti őket. Nekem van 2 testvérem, az egyik 10 percre lakik biciklivel a másik az ország végébe. Akkor beszélnek ha találkoznak.
Annó én meg is mondtam, nem a tesóimat, hanem engem kell szeretnie.
En probaltam, de mar nem megy. :)
Van ket sogorom, az egyiknek azota van velem baja, miota ismerem a felesegemet. 20 eve. :) Folyton betalal es probal faszmeregetni, hogy mennyit keres es hova megy nyaralni. Aposom szerint irigy, ami igencsak megallja a helyet, mint a srac fo jellemvonasa.
A masik meg befordult balfasz, semmit nem tud megkoszonni, akarmit segitesz neki, csak a szart latja benne. Kerni sem tud. Ezek ellenere segitettem minden alkalommal. (Tipikus: Felesegem: atmegyek hozza furni. - Nem is tudsz furni. Majd megtanulom. -> folyomanya atmentem furni, csak mert a srac nem tudott megkerni, furni meg nem tud)
Sokaig csinaltam, 18 evig, hogy lenyeltem minden szart, es alazast (te nem vagy a csalad resze, vagy Felesegem johet, de en ne menjek stb. ) aztan ket eve tele lett a tokom. Mit galyazok itt ilyen gyikarcok fele, hogy jo sogor legyek? Ha 18 ev es 1 gyerek utan, meg mindig nem vagyok a csalad resze stb, akkor majd a kovetkezo 10 evben valtozni fog?
Igy most muszajbol beszelek veluk ha kell. Nem kerek, nem adok semmit, nem keresem oket, kb. mintha nem leteznenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!