Ki hogyan kezeli a csaladon belül, ha nagy a tarsadalmi kulonbseg?
Ha a csórik sértve érzik magukat, elgondolkodnék.
De amúgy is milyen közös témájuk lehet?
Rokonnal ezer más dolog miatt se tartanék kapcsolatot.
A társadalmi különbség ilyen.
Őszintén? Engem irtóra zavarna, ha valaki egyfolytában a cuccaival meg a nyaralásaival dicsekedne. Nem azért, mert irigy vagyok. Hanem mert hidegen hagy.
Soha nem vonzottak az anyagi értékek.
Szerintem ne erőltesd a családi kapcsolattartást. Ha nem tudtok másról beszélni, minthogy mi mennyibe kerül, akkor semmi értelme találkoznotok.
#16 te nem sokat értettél meg abból, amit a kérdező leírt. Pl azért, mert Dezső bácsinak nem telik még egy új biciklire sem, miért ne lehetne elmesélni, ha pl én Bora bora-n nyaraltam? Nem fogom mondani, h 1milla/éjszaka volt csak a szállás, de azt se lehet elmondani, h milyen gyönyörű volt a tenger, vagy mekkora élmény volt a búvárkodás? Akit ez zavar, az igenis irigy. Persze olyan emberekkel nem is kell tartani a kapcsolatot, akik leszarják az én életemet ez egyértelmű.
Amúgy nem nyaralok Bora bora-n (sajnos), csak példa volt.
Talán, mert nem érdekli más nyaralása.
Pláne, ha ő is szívesen menne, de nem teheti meg.
Ez olyan, mintha a haverod azt mesélné milyen nőkkel szexelt, te viszont szűz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!