Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ki hogyan kezeli a csaladon...

Ki hogyan kezeli a csaladon belül, ha nagy a tarsadalmi kulonbseg?

Figyelt kérdés
Regen nem volt ez, akkor tok jol elvoltunk a csalad tobbi tagjaval, de miota jobban allunk mint a csalad tobbi resze, azota pl nem lehet felszabadultan beszelgetni, vagy olyan dolgokrol beszelni, amit vettunk, láttunk stb.. Mert furan neznek az emberre, illetve teljesen mas a velemeny. Ezert manapsag mar csak ulok csendben az ilyen csaladi banzajokon...

2023. okt. 29. 10:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%
#10 mert akinek van pénze, az már rögtön sznob is?
2023. okt. 29. 13:46
 12/22 anonim ***** válasza:
85%
Szerencsére nem.
2023. okt. 29. 14:01
 13/22 anonim ***** válasza:
67%

Ha a csórik sértve érzik magukat, elgondolkodnék.

De amúgy is milyen közös témájuk lehet?

Rokonnal ezer más dolog miatt se tartanék kapcsolatot.

A társadalmi különbség ilyen.

2023. okt. 29. 14:09
 14/22 anonim ***** válasza:
65%
Tényleg nem lehet az anyagiakon kívül másról beszélni?
2023. okt. 29. 14:12
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok gazdag, de azért szívesen beszélgetek az új, modern cuccokról, hiába nem telik rá nekem. Az érdeklődés nem pénz kérdése.
2023. okt. 29. 14:13
 16/22 anonim ***** válasza:
50%

Őszintén? Engem irtóra zavarna, ha valaki egyfolytában a cuccaival meg a nyaralásaival dicsekedne. Nem azért, mert irigy vagyok. Hanem mert hidegen hagy.

Soha nem vonzottak az anyagi értékek.

Szerintem ne erőltesd a családi kapcsolattartást. Ha nem tudtok másról beszélni, minthogy mi mennyibe kerül, akkor semmi értelme találkoznotok.

2023. okt. 29. 14:30
 17/22 anonim ***** válasza:
51%

#16 te nem sokat értettél meg abból, amit a kérdező leírt. Pl azért, mert Dezső bácsinak nem telik még egy új biciklire sem, miért ne lehetne elmesélni, ha pl én Bora bora-n nyaraltam? Nem fogom mondani, h 1milla/éjszaka volt csak a szállás, de azt se lehet elmondani, h milyen gyönyörű volt a tenger, vagy mekkora élmény volt a búvárkodás? Akit ez zavar, az igenis irigy. Persze olyan emberekkel nem is kell tartani a kapcsolatot, akik leszarják az én életemet ez egyértelmű.

Amúgy nem nyaralok Bora bora-n (sajnos), csak példa volt.

2023. okt. 29. 14:43
 18/22 anonim ***** válasza:
78%
Ha engem zavar a szomszédasszonyról a nyolcvanadik unalmas sztori, akkor irigy vagyok?
2023. okt. 29. 14:47
 19/22 anonim ***** válasza:
84%

Talán, mert nem érdekli más nyaralása.

Pláne, ha ő is szívesen menne, de nem teheti meg.

Ez olyan, mintha a haverod azt mesélné milyen nőkkel szexelt, te viszont szűz vagy.

2023. okt. 29. 17:01
 20/22 anonim ***** válasza:
66%
#19 itt most rokonokról beszélünk, nem idegenekről. Milyen nyomorult rokonság az, ahol nem érdeklődnek a másik élete iránt?
2023. okt. 29. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!