Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit lehet tenni egy nemkívánat...

Mit lehet tenni egy nemkívánatos személlyel aki csak élősködik?

Figyelt kérdés
Nem találtam a megfelelő kategóriát de a következő a helyzet. Mamámhoz hazaköltözött jó pár év után a semmirekellő fia miután évekig azt sem lehetett tudni róla, hogy él e még. Megállapodtak, hogy ad le pénzt de 3 hónap után sem történt semmi. Már mindenki szólt neki a családból de semmi. Papám után a ház fele mamámé a maradék rész 3 fele osztódott. Jogi úton milyen lehetőségek vannak arra, hogy ki lehessen rakni vagy pénzt lehessen kicsikarni belőle? Mamám rosszul viseli, hogy az 50 éves fiát ő tartja el.

2023. okt. 13. 00:48
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

#21: ha rosszindulatot vélsz felfedezni a válaszokban, az projekció, belőled jön. Azért azt láttuk, hogy tudsz egy rokont pocskondiázni idegenek előtt

Kérdésekre nem vagy hajlandó válaszolni, de segítsünk. És utána mi vagyunk a rosszak.

2023. okt. 13. 12:43
 22/36 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom de szerintem az hogy mamám egy szarházit nevelt meg hogy magának köszönheti hogy nincs pénze nem épp túl kedves de tényleg lehet bennem van a hiba, hogy ezekben nem érzékelem a kedvességet.
2023. okt. 13. 12:47
 23/36 A kérdező kommentje:
Az kemény :D szóval nálatok mindenki szarik a családra oldja meg mindenki ahogy tudja értem.... Amúgy párommal 8 éve remekül megvagyunk köszönöm az aggodalmat.
2023. okt. 13. 12:49
 24/36 anonim ***** válasza:
95%

"az hogy mamám egy szarházit nevelt meg hogy magának köszönheti hogy nincs pénze nem épp túl kedves de tényleg lehet bennem van a hiba, hogy ezekben nem érzékelem a kedvességet."

. Hol használta bárki ezeket a szavakat?

Egyedül a #20-as írt ilyen stílusban, de Te mindannyiunkat minősítesz.

2023. okt. 13. 12:51
 25/36 A kérdező kommentje:
Elnézést talán meg kellett volna jelölnöm, hogy kinek szólt amit írtam ez valóban az én saram de akinek nem inge ne vegye magára nem mindenkinek szólt volt pár nagyon hasznos válasz is.
2023. okt. 13. 12:53
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

"akinek nem inge ne vegye magára"

. Egy emberrel volt gondod, de Te többes számban írtá vissza. Szóval ez az álbölcsesség most nem helyénvaló.

Mivel továbbra sem válaszolsz a főbb kérdésekre, a részemről lezártam.

2023. okt. 13. 13:00
 27/36 anonim ***** válasza:
46%

Inkább ti szrjatok le a családod h te próbálod megoldani ezeket a dolgokat mert mást nem érdekel a családban. Parodnak meg épp semmi köze hozza. Amúgy ne aggodjal 7 év után szoktak tönkremenni a kapcsolatok hamarosan ráun a fejedre. Meg az a sok butaság, mindennel foglalkozol csak épp vele nem. Nagyanyad fiával stb.

Szóval én nem szrom le a családot de nem is történt ilyen

2023. okt. 13. 13:01
 28/36 A kérdező kommentje:
A családom olyan amilyen. Engem csak mamám érdekel pont leszarom, hogy mi van a fiával csak ne rontsa ott a levegőt. Amúgy attól, hogy a család többi tagját nem érdekli annyira az nem azt jelenti, hogy nekem is olyannak kell lennem. De te biztos az a tipikus macskás néni leszel ilyen hozzáállással. Egy konkrét dolgot kérdeztem az elején nem tudom, hogy jutottunk el az én magánéletmhez de ezzel a kérdést lezárom. A hasznos válaszolóknak köszönöm a segítséget és szép napot kívánok akik meg ilyeneket írtak nézzenek magukba.
2023. okt. 13. 13:10
 29/36 anonim ***** válasza:
66%

Álbölcsesség 😂 Ez tetszik 😂😂😂

Sírok 😂😂

Na most alaposan helyre lettél pakolva, így meg a pasid sem pakolt helyre mostanában mi?

Na figyelj már na!

Nem kell bele szívni minden vagy nem kell itt megsértődni ne haragudjál ha megbántottalak de nem bántani szerettelek volna csak már látom rajtad ahogy írsz ahogy hozzáallsz dolgokhoz, hogy

De amolyan bele kotnyeleskedő fajta lány vagy És a kérdésre mindenki válaszolt ezt meg is köszönted ezzel nincs semmi probléma de én azért mélyebbre mentem és megfogalmazódott bennem az a kérdés hogy miért pont Neked jut eszedbe a családból hogy segíts mamádon? A többieket sem érdekli! Erre írtam hogy te nem vagy Wonder Woman És ezt egyedül úgy sem tudod megoldani illetve semmi közöd nincsen hozzá! Ehhez tartsd magad!

Az öreglány a hibás! Akkor rontotta el mikor beengedte a fiát! Lennének jogi lépések hogy kitegye de nem teszi meg nyilván mert nem akarja mert nyilván sajnálja ezen te tipikus hisztis kis hepciaskodó, kotnyleeskedő mit nem értesz? Hogy most az a bajod hogy nem azt írtam amit hallani akarsz?

Engem se érdekel amúgy az a dolog amihez nincsen semmi közöm ezekbe jobb nem belefolyni figyelj rájöttem az ország másik végére mert hogyha ott maradok ahol születtem, akkor segédmunkásként elem le az életem 😂

Itt mindenkitől távol nyitottam egy vállalkozást lehet nekem is csajom, karácsonykor körbe telefonál om a családod hogy na mi újság megvannak-e még meg nyáron hazamegyek és jolvan. Elég belőlük ennyi. Ezért kérdeztem hogy neked amúgy nincs életed? természetesen nincs hogyha másokéval foglalkozol.

Ez nagyanyád gondja majd ha akarja kiteszi de mondom már ott tartottál hogy beengedte szóval nem akarja kitenni te meg ebbe ne follyál bele! Okes? Nem a te gondod. Őszinte voltam véleményét mondtam nekem ez a velemenyem.

A mi a párod illeti hat ugye mivel én sokkal mélyebbre néztem már látom hogy milyen vagy szóval biztos hogy neki is elege van már ebből a sok kotnyeleskedés ből szóval tuti hogy szeretőt tart, meg azért na 8 évig egy csajt.. hat a kocsimat is 2-3 évente cserelem hagyjal már 😂

Tudod mi a szerencse? Hogy te nem tudsz kérdést lezárni és ezt meg leirhattam.

Egy tanács az életre, ha elfogadod. Tőlem ; ne Üsd bele az orrod olyan dolgokba ami a semmi közöd nincsen! Ne legyél már ilyen kis kotnyeles na!

2023. okt. 13. 13:27
 30/36 anonim ***** válasza:
94%
Nyilván nem fogod megoldani, ahogy eddig sem tetted. Sem te, sem a családod többi része, nagyanyád meg pláne nem.
2023. okt. 13. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!